Місцеві депутати проігнорували фестиваль в Григорівці

11/07/2014

dJWXQ_veSosДане звинувачення озвучене на сайті Обухівського військкомату.

Претензії наступні:

1. Фестиваль пройшов без найменшої підтримки місцевих депутатів. Кошти були виділені депутатом Обухівської Районної Ради Устименко Миколою Васильовичем, підприемцем Боднаром Володимиром Михайловичем та Калілніною Наталією Валентинівною, яка буде балотуватися на посаду Сільського Голови на наступні місцеві вибори. Дякуємо за підтримку громадському активісту Володимиру Литвиненко, 27-ї Сотні Майдану, Обухівського та Київського відділу організації "Правий Сектор", Самообороні "Трипілля", Обухівської Самооборони, за підтримки Дегтяра Анатолія, Гриценка Анатолія, голови Обухівської Районної Адміністрації Неділько Серігя Вікторовича. Команді Торгових Точок, які були задіяні для якісного харчування відвідувачів.

2. При підтримці Георгія Саралідзе "Малыш", Кузьменка Дмитра, Ігоря Бацаровського. Музичних колективів Трутні, Біла Вежа, Валет Мечів. Окрема подяка Юрію Хижняку за активну участь в організації фестивалю. Зібрані кошти були передані 27-й Сотні Майдану, та пішли на потреби військових які беруть участь у АТО.

3. Провокації які готувала футбольна команда Села Григорівка, депутати Сільскої Ради, які голосували за заборону фестивалю, які вимкнули освітлення на час проведення фестивалю. Не вивезли сміття та не вивезли сміття перед проведенням заходу. Люди, які сказали що їм "Наплювать на нашу армію та нашу Країну".

"Все це передбачила самооборона Майдану, участники Бойових Дій та забезпечили оборону і порядок на фстивалі" - резюмували автори.