01/11/2014

10387459_630672293709057_6963553137898522791_nЗа інформацією прес-служби ОРВК на сході країни, в самому епіцентрі зони АТО, в добровольчому батальйоні територіальної оборони «Айдар», проходять добровільну службу 7 воїнів з нашого рідного краю.

В складі добровольчого батальйону територіальної оборони «Айдар», бере участь в антитерористичній операції, наш земляк Міцерський Андрій Юрійович, уродженець села Жуківці Обухівського району. Нещодавно при виконанні бойового завдання отримав поранення на полі бою.

Під час революції гідності, він був активним учасником на майдані. Після окупації Криму Андрій прийняв рішення записатися в ряди добровольців. Ніякого соціального захисту, соціальних гарантій, безпеки, матеріальних благ, не могли гарантувати. Ти знаєш на що йдеш, говорили йому.

В вересні місяці, під час бойового завдання біля смп Новосвітлівки Краснодонського району Луганської області, під мінометним обстрілом, отримав осколкове поранення правої ноги. Був доставлений в Харьківський шпиталь, де хірурги зробили декілька операцій. Наразі перебуває в доброму стані та бадьорому настрої. Після завершення реабілітації та остаточного лікування, має намір повернутися до виконання свого громадянського обов`язку, захищати Україну.

Також відомо, що наш земляк доброволець з батальйону «Айдар» Кононко Сергій Олександрович, ще з квітня місяця, вважається зниклим безвісті, але досі є надія, що Сергій живий.