12/12/2014

sprava otamana zelenogo-650x650watermarkВ цьому році побачила світ ще одне художня праця, герой якої мій улюблений землячок.

«Справа отамана Зеленого» — історичний роман, що написаний українським письменником Андрієм Кокотюхою та вперше опублікувався у видавництві "Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля» 2014 року. Роман розповідає про визвольну боротьбу українського народу 1919 року. Роман було написано у Києві з березня по травень 2014 року.

1919 року земля України стала полем битви між різними владами - «червноними», «білими», «зеленими»... Лікар Артем Шеремет за зброю визнавав лише скальпель, але жорстокі реалії громадянської війни в Україні 1919 року докорінно змінили життя героя. Він змушений був узяти до рук справжню зброю і поринути у вир буремних подій. Трагічні обставини приводять його до армії отамана Зеленого. Запекла боротьба, смертельна небезпека, зрада та надія, кохання і втрата — не омине ніщо...

Вікі

***

Лікар Артем Шеремет зазброю визнавав лише скальпель, але жорстокі реалії громадянської війни в Україні 1919 року докорінно змінили життя героя.

Він змушений був узяти до рук справжню зброю і поринути у вир буремних подій. Трагічні обставини приводять його до армії отамана Зеленого. Запекла боротьба, смертельна небезпека, зрада та надія, кохання і втрата — не омине ніщо...

Буквоїд