Міськрада Обухова висловилася щодо терористів і їх посібників з Росії

29/01/2015

62c5f8f920ef060276209e04bd02b292_735x418Сьогодні, під час чергової сессії Обухівської міської ради депутати прийняли заяву щодо статусу "ДНР-ЛНР" і Росії.

Про це повідомив керівник районного осередку Радикальної партії Igor Sukhikh.

Заява

Обухівської міської ради Київської області щодо підтримки звернення Верховної Ради України до ООН, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, парламентарів держав світу про визнання Російської Федерації державою – агресором.

Обухівська міська рада в ці складні часи, коли вся країна згуртувалась для захисту своєї територіальної цілісності та загально європейських демократичних цінностей, підтримує Звернення Верховної Ради України, відповідно до якого Російська Федерація визнається державою – агресором .

За останні тижні ми стали свідками значного посилення терористичних дій з боку організованих збройних формувань сконцентрованих на сході України, в межах частини Донецької та Луганської областей за прямої та потужної неприхованої збройної та ресурсної підтримки регулярних військ Російської Федерації, що підтверджено великою кількістю очевидних доказів. Такі дії з боку вищеназваних організованих збройних формувань та регулярних військ Російської Федерації призвели до чисельних втрат серед цивільного населення у Волновасі та Донецьку, Маріуполі та Дебальцево.

Сьогодні воїни-обухівчани, наряду з тисячами патріотів України, захищають нашу державу зі зброєю в руках у лавах ЗСУ, МВС, СБУ, прикордонної служби та в добровольчих батальйонах. Волонтери Обухівщини разом з іншими численними волонтерськими організаціями цілодобово віддають усі свої сили для допомоги бійцям АТО та постраждалим мирним громадянам. Вся Україна згуртувалась у цьому протистоянні.

Обухівська міська рада звертається до всіх обухівчан, громад інших міст, сіл та селищ нашої держави підтримати дії української влади, направлені на встановлення миру в Україні, збереження її територіальної цілісності та покарання винних у смертях наших співгромадян.

Разом ми переможемо!

Слава Україні!

Крім того прийняли рішення звернутись до Верховної Ради України з пропозицією визнати ДНР та ЛНР терористичними організаціями. Саме рішення будет опубліковано на сайті Обухівської міської ради, 

 - додав активіст.