Обухівська міліція не збирається боротися з стихійними "парковками"?

19/03/2015

42355Ми неодноразво звертали увагу на проблеми зі знанням законів та совісті мешканців нашого прекрасного міста.

Обухівські “жлоби” і міліція м. Українки вчилися в одній водійській школі?

Як воювати з місцевими жлобами: майстер-клас від жителів м. Українки

Навздогін сонцю. У жлобів сьогодні з’їзд?

жлОбухів як Lifestyle

В Обухові ніколи не буде оновленої патрульної служби

Як відомо, нещодавно очільник Обухівської міліції тов. М. Орлюк завів акаунт у Facebook.

orluk

Цим гріх було не скористатися. Звичайно, питання в мережі  - не офіційний запит. Втім, чим чорт не шутить?

Доброго дня. Останнім часом деякі обухівські інтернет-медіа звертають увагу на хамське паркування місцевих водіїв. Зокрема, йдеться і про паркування на тротуарі перед приміщенням міліції (через дорогу). Подейкують, серед правопорушників помічені працівники ДАІ. Про працівників магазинів, адвокатських контор і пенсійного фонду не йдеться. Для них це стало нормою. Скажіть, будь-ласка, як Ви ставитеся до неподобства, котре відбувається в 50 метрах від Вашого кабінету і чи не планується у нас акція, на кшталт проведеної у Хмельницькому.

Отримана відповідь підпадає під категорію "догайдайся сам". З неї не можна зрозуміти, робитиме він щось чи ні.

Микола Орлюк До будь-якого правопорушення, в тому числі і правил дорожнього руху ставлюся край негативно.Причинним звязком порушень водіями правил паркування вважаю відсутність самих місць паркуваннь біля обєктів соціальної сфери. У звязку з цим, вирішенням зазначеного питання бачу спільне звернення до органів місцевого самоврядування.Що стосується розяснювальної роботи серед водіїв з боку працівників міліції та громадськості - підтримую.

Я далекий від думки, що він не знайомий з парковокою у дворі за Пенсійним фондом і тим, що за 50 метрів, напроти Леніна є величезний "карман-стоянка". Про неї знаю я, ви, таксисти, виховані мешканці і гості міста. Міліція, вікна якої виходять на стихійну парковку біля "Економ-маркету" робить вигляд, що це не її компетенція. Це видно з фрази "Причинним звязком порушень водіями правил паркування вважаю відсутність самих місць паркуваннь біля обєктів соціальної сфери. У звязку з цим, вирішенням зазначеного питання бачу спільне звернення до органів місцевого самоврядування".

У кого слабкий шлунок? - у невістки.

Особисто мені здається, що з мене просто знущаються.

Власне кажучи, те саме підмітив Ігор Сухих. Відповідь на його питання ми чекаємо.

Igor Sukhikh Якщо не помиляюсь, в 50 метрах від місця, про яке йдеться мова, а саме біля бувшого постамента, є дуже багато паркомісць. Можливо я не правий, але можна спокійно паркуватись там, не заважаючи пішоходам та не порушуючи ПДД.

Долучайтеся до обговорення. Це та ситуація, коли гуртом батька не лише можна, але, і треба бити. Морально, звичайно.