Обухівська «Свобода» розпочала облаштування дитмайданчика для гімназії ім. В. Мельника

21/05/2015

unnamedОбухівська «Свобода» з громадою міста почали облаштування дитячого майданчика для гімназії імені Володимира Мельника.

Про це повідомив преставник партії Роман Кулик.

За його словами 17 травня 2015 року актив Обухівської міської «Свободи» та батьки учнів гімназії імені Володимира Мельника розпочали роботи по благоустрою спортивного майданчика для ліцею.

 - Ще в лютому 2015 року представники батьківського комітету ліцею звернулись до члена виконкому Обухівської міськради Сергія Рідкоплета з проханням посприяти у отриманні обіцяних міським головою будівельних матеріалів. Завдяки зверненням Рідкоплета до мерії та виконкому, гімназія отримала необхідні для зведення майданчика матеріали. І разом із батьками свободівці почали облаштування майданчику, - розповів він.

11013330_791916214211059_5587163567495752631_o

Завдяки тримісячній тяганині Сергія Рідкоплета із місцевими органами влади  справа зрушила із мертвої точки. Бажаючи довести справу до кінця, обухівські свободівці долучились до ініціативної групи батьківського комітету та присвятили вихідний день зведенню майданчика для учнів гімназії та навколишніх будинків.

 - Такі акція важливі для громади і для нас. Це майданчик для спілкування із обухівцями та безпосереднє вирішення проблем місцевих жителів. І поєднання роботи на двох напрямках: юридичної у виконкомі  та фізичної при будівництві майданчика. Ми раді допомогти колективу гімназії у цій справі, - зазначив голова Обухівської міської організації Віталій Гут після завершення робіт.

Роботи по благоустрою дитячого майданчика ще не завершені. Тому Обухівський осередок запрошує всіх бажаючих долучитись до будівництва, яке продовжиться 24 травня о 10:00 за адресою вулиця 8 Листопада, 24.