В Обухівському районі затримали вбивцю монахині

07/09/2015

1Через 40 днів після жорстокого вбивства черниці Флорівського жіночого монастиря міліція затримала підозрюваних,  - передають Весті.

За інформацією видання "кричущий злочин стався 27 липня. 64-річну сестру Алевтину знайшли вбитою в її квартирі в Дарницькому районі, куди вона приїхала з лікарні переночувати перед тим, як відправитися в монастир".

Знайшли її зі слідами насильства і зі зв'язаними за спиною руками. Як пізніше заявили правоохоронні органи, смерть настала від удушення. Міліція розглядала кілька версій, у тому числі і вбивство через квартиру.

Як розповів «Вістям» представник правоохоронних органів, двох із трьох підозрюваних у вбивстві сестри Алевтини, в миру - Наталії Кравчук, затримали в п'ятницю на контрольно-пропускному пункті біля с. Нові Безрадичі (Обухівський район), коли вони прямували до Києва.

 - Вбивство скоїли троє молодих киян з метою наживи - нібито, за їх інформацією, у черниці в будинку зберігалася велика сума грошей - близько 7 тис. доларів, - сказав він. 

Начальник столичної міліції Олександр Терещук підтвердив  інформацію про затримання: «Злочин дійсно розкрито. У понеділок вранці затриманим буде оголошено про підозру. На даний момент з ними працюють слідчі. Версія про те, що вбивство було скоєно через гроші, перевіряється».