Кандидат в мери відвідав Обухівську лікарню, - анекдот

12/10/2015

11140027_154143108267411_4665208003140580333_nКілька днів тому кандидат в мери Обухова І. Лавренюк відвідав Обухівську центральну районну лікарню, вона в "поліклініка".

Про це він розповів на своєму свіженькому акаунті у Facebook.

 - Сьогодні відбулась зустріч з медиками. Моторошно стало від того, коли я побачив умови, в яких лікують людей. Відсутність належного медичного обладнання, медикаментів, елементарного ремонту у лікарняних палатах?  - поцікавився він.

Неозбоєним оком видно що цією, вже першою реакцією він наштовхнув на безмежні у своєму сарказмі роздуми. Звичайно, для людини, яка забудовує півОбухова і, на нашу думку є, як мінімум, одним з найбагатших "землячків" лікуватися в обухівській богодільні не камільфо.

Чисто теоретично він може і має право належати до 4,3% абсолютно здорового населення планети. Це радість і ми раді якщо це так. Права на незнання ситуації в лікарні ДО відвідин в якості кандидата на посаду мера він не має. В протилежному разі це дуже схоже на кінцівку пошлого анекдота, яка звучить як "Кто здесь?".

Ми тут - живемо і да, між іншим, лікуємося з причини мінімальною доступності, як транспортної так і фінансової. Не треба робити "риб'ячі" від здивування очі і вікривати нам Америку. Більшість громадян знайомі з ситуацією в лікарні як і обіцянками попередніх "благодійників" виправити її як тільки (оберете), так і зразу (забуду).

За його словами, "не зрозуміло, на що витрачалися кошти, які виділяли на охорону здоров'я".

За моїми, не зрозуміло, чому кандидат в мери не прочитав вивіску на приміщенні, адже на ньому чітко вказано "РАЙОННА". А це значить що місто, міськрада і мер мають до неї дотичне відношення і ще менші (реально, не на рівні обіцянки) можливості змінити ситуацію на краще. Будеш йти до райради - обіцяй займатися об'єктами районного підпорядкування, все інше - галімий популізм.

І наостанок.

 - Одним із пріоритетних напрямків у моїй передвиборчій програмі є медицина. Запевняю, ми знайдемо можливості для того аби підняти рівень медицини у нашому місті та якісно надавати медичні послуги обухівчанам, - додає він.

Ніхто не заважав опікуватися нею на рівні мецената. Вкладати в те, що цікавить роками, кошти, не обіцянки знайти їх у міському бюджеті. Не пригадую минулої програми Левченка, але б.бу подібне в ній було. Мабуть тому, що нам кажуть те, що ми хочемо. А не те, що збираються робити. Стандартна виборча технологія, стандартні обухівські цяцянки, стандартний запис в акаунті, який здохне після виборів.

Замість PS.

Наші кандидати не бувають в тих місцях, де буваємо ми. Йдеться не лише про лікарні, переконаний, магазини, ресторани, транспорт етк у них свої, паралельні. Вони згадують про нас раз на кілька років, коли інвестують фінансовий капітал у владні повноваження. Після вдалої кампанії і легітимізації своїх життєвих планів все повертається  на свої місця. Лікарні, дороги і ганделики теж.

Ми самі винуваті в ситуації, що склалася. Значна частина кандидатів до будь-яких органів влади не знайома обухівцям, оскільки про них не чули до виборів. Це свідчить, як мінімум, про незрілість самого вибору, коли інформаційна сліпа риба клює на звук, а не смак приманки, коли обирають "кульочком" з цукерками і зображенням на бігборді, замість кількох сторінок звіту про пророблену передроками роботи.

Минулі вибори до ВР - приклад №1. Ці, до місцевих органів влади стануть другим. Довожу одним реченням, - практично ніхто (партія, кандидат в депутати чи мери) не має справжньої, не з коліна написаної програми розвитку міста. Часто не має уявлення про межі округу або знайомиться з ними вперше. Вказаний персонаж - один з них.

В цій та їй подібних ситуаціях це вибір без вибора, оскільки ми голосуємо за ЙОГО, не СВОЄ майбутнє.

Саме тому ми, обухівські анархо-краєзнавці голосуватимемо за отамана Зеленого.

Причина проста - мертві не обманюють.