Запорізький політик проріс у Козині і дружить з "ЛНР"?

14/10/2015

QIP_Shot_-_Screen_054Кандидат в мери Мелітополя (Запорізька область) від "Самопомочі" дружить з колишніми регіоналами, проріс земелькою в Козині і квартиркою на окупованих територіях.

Принаймні, на цьому наполягають журналісти місцевого "Наш город +".

 - Згідно з довідкою з Держреєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Роман Вікторович Романов нинішнім літом придбав присадибну ділянка в 18 соток в заповідному смт. Козин, що в Конча-Заспі під Києвом. За оцінками експертів, подібна ділянка в елітному селищі може коштувати від $ 600 тис. до $ 1,5 млн. Невже кандидат має намір у разі невдачі на виборах оселитися по сусідству з найвпливовішими українцями? Втім, це нас мало цікавить - вносити ділянку елітної землі в декларацію за 2014 кандидат не зобов'язаний, раз куплена земля всього пару-трійку місяців тому, - зіронізували вони.

 - Продовжуємо вивчати об'ємний перелік нерухомого майна Романа Романова. І відразу ж натикаємося на наступну невідповідність - у кандидата, виявляється, аж три квартири в різних містах. І жодної - у декларації. Це трикімнатна квартира в Комсомольську, що в Полтавській області, квартира в Краматорську, колись захопленому терористами "ДНР", але згодом відвойованому. А, є і ще одна - в Лутугиному, що на території, нині підконтрольній бойовикам "ЛНР". Схоже, ці квартири - таємні. У всякому разі, незадекларовані, - додають у виданні.

*************************************************************************************************************

НАШІ ПАРТНЕРИ:

12165415_10205031037600292_199331573_o