"Білий дім" Порошенка в Козині займає 1,3 тис. (!!!) кв. метрів

20/10/2015

e4ef486-image019Про це пише "Українська правда".

Як відомо, володіння нинішнього президента України Петра Порошенка знаходяться в селі Козин Обухівського району.

За інформацією видання, там на вулиці Луговій, 4, Порошенко має величезний будинок площею 1,3 тис кв. метрів, який у народі вже встигли охрестити "білим домом".

 - Територія тривалий час була оформлена на ТОВ "Спортивно-оздоровчий комплекс Літо-2000", що належало Олексію Порошенку. Зараз ТОВ ліквідували, і повноцінним власником території є Петро Порошенко. Загалом йому належить 4,07 гектарів біля річки Козинка. Цей будинок побудували на місці бази відпочинку "Чайка", яка колись належала Київській кондитерській фабриці імені Карла Маркса. Остання тепер також є власністю Порошенка,  - розповіли в УП.

3800573-image005

Разом з тим, більша частина володінь родини Віктора Ющенка знаходиться в селі Нові Безрадичі Обухівського району. Тут розташований як і його старий будинок, так і новий.

 - Будинок там не один. Власне, на Віктора Андрійовича записаний дім за адресою вулиця Підгірна 13, площею 618 квадратних метрів. Поруч знаходиться дещо скромніший будинок брата Ющенка. Більша частина землі належить самому Віктору Андрійовичу. Мова йде про близько 8 гектарів присадибних ділянок. З них 3,5 га призначені для ведення особистого сільського господарства, інші 4,3 гектарів – для будівництва і обслуговування житлового будинку, - відзначили журналісти.