Неділя Сергія Неділька: чому голова Обухівської райдержадміністрації перепощує сепаратистів-українофобів?

06/12/2015

Кількадень тому ми пробували звернути увагу громадськості на тотальну інформаційну безграмотність представників обухівської влади, як умовно законодавчої (ради), так і виконавчої (апарат мерії тощо). Йдеться, насамперед, про відсутність інформування, планування чи звітування з боку вищезазначених осіб за допомогою вже готових, безкоштовних соціальних мереж, блогерських платформ етк. Більшість юзає саме ігровий, розважальний характер інтернету, карнавальну частину його обличчя.

90%-95% відсотків інформації на їх сторінках - перепости. Коли в касу, коли поза нею. Яскравий приклад подібної всеїдності - сторінка голови Обухівської райдержадміністрації Сергія Неділька. Ідентична у голови сільської ради Трипілля Анатолія Дегтяра.

Дивишся на них і висновуєш очевидну частину:

1. Їм нема чого сказати виборцям, землякам, громадянам, людям;

2. Вони не вміють працювати з клавіатурою. Ні тобі допису, ні тобі коменту. Як влучно помітив один з критиків такої знеособленості: "Таке враження, що вони боти".

Йдемо далі. Не хочеш розвиватися - окей, тусуй на маргінесі комунікаційних процесів. Тільки не треба нити про "заказухи", провокації" і інші антилайки епохи замурзаного націонал-демократа. Звичайно, можна грати у футбол без навиків, спочатку на воротах, потім - "косою" у захисті. З мережами те саме: від перепоста, лайка і комента до зваженого обгрунтування власної позиції, бажано  - в межах місцевої проблематики.

1937430_897719746979091_8357937864581301645_nСпосіб, в який владою наділені вживають інформацію нагадує тотемну українську тварину. Що насипали те і їм. Інакше не поясниш, чому голова Обухівської райдержадміністрації Сергій Неділько перепощує людей з, як мінімум, дивною репутацією lite-сепарів. Йдеться про "чорнобильський пост" такого собі Alexey Rokoman, людини-совка.

Цікаво, що перепосту вже кілька годин. Не зважаючи на гнівні відгуки з боку друзів пана Сергій відповіді не було:

Василь Романчишин Сергію, чому Ви постите матеріали від цього київського сепаратюги, який ненавидить Україну і марить СРСР. Хоча, подвиг чорнобильців ніхто не заперечить! Я кажу це як ліквідатор ІІ категорії.

Валерій Варець Serhiy Nedilko- ти хоча б читаєш , та аналізуєш - хто і чим тебе харчує ? Втомили вже безмізкові викладення.....Єти нє орали Слава Україні..А що вони орали ?...Слава КПСС? ....Нормальні люди не тільки не кричать , а і не постять у себе на сторінках ГАВНО від сепарів маніпуляторів....Тьфу на тебе .

111

Невже тіло Сергія Вікторовича захопив злісний робот зі зламаною програмою розпізнавання своїх і чужих?

a3