В Германівці закривають лікарню - активісти блокуватимуть Столичне шосе

22/02/2016

o_d19946ebУ п'ятницю 19 лютого Обухівська центральна районна лікарня на медичній раді прийняла рішення про закриття терапевтичного відділення № 2 в селі Германівка.

Про це повідомила прес-служба Германівської сільської ради.

 - Пояснюють реформами в охороні здоров'я. Цікаво, що реформи не стосуються підняття рівня зарплат та пенсій до європейських стандартів, а медицина повинна "рівнятися на Європу". Нагла брехня!!! Плювати вони хочуть на простий люд. Їхні реформи спрямовані на винищення українського села та геноциду української нації, - переконані в сільраді.

За інформацією ініціативної групи "у відповідь на це мешканці Германівки та сусідніх сіл, які обслуговуються в нашому стаціонарі, оголосили акцію протесту".

 - В понеділок 22 лютого, о 13 годині, з центру Германівки вирушить колона автомобілів з метою перекриття Кіровоградської траси біля "Верби" Акція триватиме до 17 години. Якщо не буде позитивної відповіді, у п'ятницю 26 лютого з 7.30 до 10 години буде перекрито дорогу на Козин у двох місцях: у Кончі Заспі та біля села Таценки під мостом. Якщо хворі пенсіонери можуть добратися до районної лікарні за 30 - 40 кілометрів, то з Козина та Дамби до Києва через Обухів здорові люди якось доїдуть, - пообіцяли вони.