Нічна Обухівщина: на подвір'я нардепа кинули коктейль "Молотова"

17/03/2016

190108

Можна позубоскалити, звичайно. Козин, "фортеці" народних обранців бла-бла-бла і тут таке горе - місцеві ВПС не зафіксували траєкторію пляшки. Насправді: моя думка - галімий, дешевий як і все кон'юнктурне базлання "Самопомочі" самопіар. Хай я помиляюся. Хай злочинців знайдуть. Розкажуть про їх справжні мотиви. Це цікаво. Головне - ми знаємо ще одне ім'я ще однієї бідної землячки. І дійсно, не на ДВРЗ ж  їй жити?

***

Сьогодні вночі на подвір'я депутатки від "Самопомочі" Вікторії Войцицької кинули запалювальну суміш.

Про це повідомив  голова Верховної Ради Володимир Гройсман, котрий вимагає негайного розслідування "спроби замаху на народного депутата (фракція "Самопоміч") Вікторію Войцицьку і покарання винних".

 - Вночі стався замах на сім'ю народного депутата України Вікторії Войцицької. На щастя, ні вона, ні її родина з 3-місячною дитиною не постраждали. Висловлюю свою підтримку колезі - депутату і вимагаю негайного розслідування правоохоронних органів і покарання всіх причетних до цього", - написав він на сторінці у Facebook у четвер.

Разом з тим, у  департаменті комунікації Національної поліції України, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за попередньої кваліфікації ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Крім того, розглядаються інші версії, зокрема - напад у зв'язку з професійною діяльністю народного депутата.

 За інформацією Інтерфаксу "поліція також повідомляє, що повідомлення про те, що невідомі кинули пляшку із запальною рідиною у двір будинку, надійшло до чергової частини Обухівського відділу поліції від жительки смт Козин, народного депутата України".

 - Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе взяла під особистий контроль розслідування цієї події"- наголосили в поліції.

 - Під вікнами спальні, де спимо ми з чоловіком і 3 місячним сином - мого будинку прямо біля машини кинули скляну банку із запалювальною рідиною. Полум'я було до другого поверху. Слава Богу я прокинулася завдяки гавкоту собак... Всі живі ... Але про свій стан я навіть не хочу писати ... Ми всі були на волосині від вибуху машини і всього будинку", - написала постраждала  на своїй сторінці в Facebook зранку.