Обухову першому відкриють доступ до Державного земельного кадастру

24/03/2016

5289024 березня Держгеокадастр відкриває доступ до Державного земельного кадастру органам місцевого самоврядування. Першою доступ до бази даних отримає територіальна громада міста Обухова. Урочисте підключення до функціоналу Державного земельного кадастру відбудеться за участю керівника землевпорядної служби та очільників міста.

Про це повідомив Урядовий портал.

 - Доступ до Державного земельного кадастру значно розширить можливості місцевої влади у процесі надання адміністративних послуг, підвищить рівень комфорту громадян у взаємодії з чиновниками та спростить процес отримання інформації про землі. Делегування повноважень Держгкеокадастру на місця – це один з кроків до децентралізації у сфері земельних відносин, - підкреслили автори новини.

За їх інформацією участь у заході візьмуть:

Максим Мартинюк, голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Олександр Левченко, обухівський міський голова.

До участі також запрошений перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації ЛевПарцхаладзе.

У заході візьмуть участь представники Держгеокадастру, Центру державного земельного кадастру, органів місцевого самоврядування, центрів надання адміністративних послуг.

Час проведення: 15:00.

Місце проведення: м. Обухів, вул. Каштанова, б. 13, Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Обухівської міської ради.