Партія дачника з Обухівщини збирається на "вибори" до терористів "ДНР-ЛНР"

06/04/2016

dnr700Партія «Союз лівих сил» братиме участь у виборах «ЛНР» і «ДНР».

Про це на прес-конференції заявив лідер партії «Союз Лівих Сил» Василь Волга.

 - У країни зараз головне питання в тому, як зупинити війну? Війна на сході - це зяюча рана, з якої цебенить кров, гроші, економіка, людські життя. Щодня з'являються нові і нові могили українців. Саме тому ми будемо брати участь у виборах «ЛНР» і «ДНР», щоб з'єднати Україну. Якщо такі вибори відбудуться в рамках Мінських домовленостей, відповідно до українського законодавства, і таке рішення буде прийняте Верховною Радою. Ми хочемо бути тією політичною силою, яка почне зшивати нашу вже розірвану країну, - заявив Василь Волга.

За інформацією партійного сайту 26 березня на з'їзді партії «Союз лівих сил» було оголошено про об'єднання всіх лівих в Україні. В партію увійшли провідні представники колишньої Комуністичної партії, Соціалістичної партії, ГО «Громадський контроль» та інших політичних партій і громадських організацій.

Довідково:

В минулому році Ленінський райсуд Полтави змінив екс-голові Державної комісії з регулювання фінансових послуг Василю Волзі термін ув’язнення, який він не відбув, на більше м’яке покарання – 1 рік і 7 місяців виправних робіт.

Як відомо, 24 вересня 2012 року Шевченківський районний суд засудив Волгу, який був затриманий у липні 2011 року, до 5 років позбавлення волі за замах на одержання 500 тис. доларів хабара.

Волга відбував покарання в полтавській виправній колонії №64.

Крім двох квартир в Києві має дачу в Таценках біля Обухова.