23/05/2016

219747Неподалік від президента України Петра Порошенка, який живе в селі Козин Обухівського району, нібито оселився і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Про це пишуть Вести.

- Цікаво, що багато змін за ці два роки відбулося в елітному селі Козин, де вже кілька років живе Петро Порошенко. Як розповідають місцеві, триметровий паркан навколо садиби підріс ще метра на два у висоту. До того ж на його вулиці Луговій зняли всіх лежачих поліцейських. Там їх штук п'ять було, мабуть, щоб його не розгойдували. Тепер одні болти залишилися на дорозі. А ось від снігу як не чистили тут дороги, так і не чистять. Коли взимку весь Козин в заметах, виїзд до траси розчищено тільки для нього, - кажуть жителі села.

 - Головна новина в Козині зараз - це новий мешканець. Місцеві впевнені, що неподалік від президента оселився і прем'єр Володимир Гройсман. Його кортеж бачили вже кілька разів, а будівельники навіть показали нам нібито його будинок. Він знаходиться зовсім поруч з президентським. З дороги будову огороджує кам'яний паркан, за яким майже нічого не видно, - відзначили у виданні.

У прес-службі прем'єра журналістам не відповіли на питання, переселився глава Кабміну з висотки на Печерську ближче до президента або це всього лише чутки.

c1972a3bca8c2e4d334481d30ad37ef2