Ймовірний заступник Генпрокурора прописався на Обухівщині

24/05/2016

Олексій Баганець, екс-прокурор в кількох областях і адвокат екс-міністра внутрішніх справ (зараз Генпрокурора) України Юрія Луценка може стати заступником останнього.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила правозахисник Марина Паринова, передає Закон і бізнес.

На підтвердження своїх слів вона виклала інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно щодо суб’єкта.

Згідно з опублікованими документами, Олексію Баганцю належить чотири земельні ділянки в Семенівському районі Полтавської області:

- дві з них – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (1,87 га і ½ частина 1,8699 га на праві спільної часткової власності). Причому підставою отримання обох ділянок вказані рішення райсуду і обидві ділянки здані в оренду фермерському господарству;

- для ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва, сінокосіння та випасання худоби – земельна ділянка, площею 0,737 га;

- для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для індивідуального житлового, гаражного і дачного будівництва – земельна ділянка, площею 0,25 га.

Також О.Баганцю належать житловий будинок, загальною площею 398,4 кв.м. в смт. Козин Обухівського району Київської області, квартира в Києві на бульварі Лесі Українки та нежитлове приміщення загальною площею 128,7 кв.м. в Києві по вул. Олеся Гончара.

М.Паринова також нагадала, що майже все своє життя Олексій Баганець працював в органах прокуратури.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що новий генпрокурор Юрій Луценко може призначити своїм заступником О.Баганця.

57440dee5ca29