Мешканці Українки показали поліції, як треба працювати

15/07/2016

PM86image002У місті Українка місцеві жителі, спіймавши зловмисника на крадіжці велосипеда, затримали його та передали працівникам поліції. Поліцейські встановили, що затриманий раніше судимий чоловік підозрюється в скоєнні ще трьох крадіжках. Зловмиснику загрожує чергове покарання у вигляді позбавлення волі до шести років, передає Відділ комунікації поліції Київської області.

Чоловік викрав з гуртожитку дитячий велосипед, однак господарі помітили його та разом з місцевими жителями наздогнали і затримали, після чого викликали працівників поліції. Правоохоронці, які прибули на місце події,встановили особу затриманого. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркотики і лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

Крім цього поліцейські з’ясували, що підозрюваний цього ж дня скоїв ще один злочин, зокрема, крадіжку з місцевого торгового закладу. Скориставшись тим, що продавець відлучився, він викрав з вітрини аудіотехніку, яку одразу ж здав до комісійного магазину.

Однак на цьому злочинні діяння чоловіка не закінчилися. Він зізнався ще вдвох крадіжках з будинків місцевих жителів. Наразі зловмисника затримано.

За даними фактами слідчими Обухівського відділу поліції відкритокримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексуУкраїни, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк відтрьох до шести років.

Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння іншихзлочинів. Досудове слідство триває.