Мешканець Обухова госпіталізований після ДТП на Волині

02/08/2016

На трасі Київ-Ковель, неподалік селища Луків, трапилась аварія за участю трьох автомобілів. В результаті автопригоди одна людина загинула на місті, двоє отримали травми.

Про це журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Автопригода сталася об 11:40 на трасі міжнародного сполучення, неподалік селища Луків Турійського району. Дорогу не поділили Volkswagen Jetta, ВАЗ та Opel Combo. До слова, Opel Combo належить Луківській первинно санітарно-медичній допомозі.

Згідно з попередньою інформацією, один з учасників ДТП хотів обігнати медиків, виїхав на зустрічну смугу чим і спричинив зіткнення з автомобілем, який рухався назустріч. 52-ох річна жінка, яка кермувала цим авто, загинула на місці події.

Ще двох постраждалих: чоловіка зі струсом мозку та жінку з забоєм грудної клітки і травмою живота доставили в Ковельську центральну районну лікарню.

Як повідомили у прес-службі поліції Волині, легковик «Lada Samara», за кермом якого перебував 57-річний житель міста Обухів Київської області, ймовірно, виконуючи маневр обгону зіткнувся із автомобілем «Opel Kombo», під керуванням 23-річного жителяТурійського району. Від удару легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де зітнувся із зустрічним автомобілем «Volkswagen Jetta».

Внаслідок автопригоди водій «Volkswagen Jetta», 52-річна мешканка міста Ковель загинула. Водій легковика «Lada Samara» та його 55-річна пасажирка госпіталізовані у відділення травматології Ковельської міської лікарні.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.