Правий Сектор знає, хто неправильно хреститься в Обухівському районі

25/09/2016

14449717_2113365295555449_351411507621340345_n

Кажуть, "біблійний пояс" США давно перегнав ліберальніші Східне та Західне узбережжя за розповсюдженістю так званих "соціальних хвороб", того ж СНІДа тощо. І наче геї сидять по своїм норам, а зараза все шириться і шириться (від слова "ширка", хто не догадався).

Жодного зв'язку, але за результатами ЗНО обухівські школи, за одним виключенням, не потрапили навіть до першої 1500 (!) шкіл України. До чого це я?

Може краще вкладати в освіту, а не релігію, вчити дітей екології та програмуванню, а не спекулятивній логіці бородатих облудників (і блудників, згідно з Невзоровим)?

Коли ми нарешті визирнемо за вікно і побачимо нове, 21 століття, з терраформуванням Марса і підводними містами на Атлантиці? А попи - вони відімруть, як тупикова ідеологічна, незатребувана суспільством каста нероб.

Як тільки на їхню продукцію зникнуть покупці. Подивіться на Скандинавію - найрозвинутіше суспільство планети. Там давно не розбивають лоби об прокурену ладаном долівку.

***

- Росія не нападала на Україну і в Україні немає війни - так вважає московський піп - "крахобор" (термінологія збережена, прим. ред)  із с. Перегонівка Обухівського району. Чому "крахобор"? Та тому що в селі його по іншому й не називають.

В цьому переконані активісти Правого Сектору Обухова і району.

 - А тепер передісторія. Нещодавно "Правому сектору" Обухівщини стала відома ситуація довкола церкви Московського патріархату в с. Перегонівка, де більшість громади хоче перейти до Київського патріархату, але перебуває під постійним залякуванням з боку місцевого попа. Більше того, є всі ознаки вважати, що цей піп на незаконних підставах заволодів землею та приміщенням для своєї церкви. Вже зараз є офіційний запит до керівництва району від одного із депутатів райради щодо цього випадку, який буде ретельно перевірений, - розповіли вони в групі Правий сектор - Обухівщина.

За їх інформацією "виходячи з вищесказаного в селі була створена ініціативна група по переходу до Київського патріархату у сладі місцевих мешканців, в тому числі деякий місцевих депутатів. Після напрацювання спільного плану дій представники "Правого сектору" завітали в Перегонівку для того, щоб особисто поспілкуватись із людьми, почути їх думку та провести певну просвітницьку роботу".

- Одразу по приїзду від місцевих мешканців одна за одною посипались цікаві історії - як "крахобор" лише під загрозою спалення пасіки виділив мед для бійців АТО, як займається браконьєрським виловом риби сітками, встановлює втридорога ціни за свої "послуги" і т.д. Врешті, до нас завітав і сам піп, який почав погрожувати, і сказавши що Росія на нас не нападала, хутко втік, - поскаржилися активісти. 

- Ось так у нас під боком досить непогано почувають себе адепти "руського міра". Боротьба за повернення Української церкви в с. Перегонівка лише розпочинається, і спільні зусилля з ініціативною групою обов'язково мають дати потрібний результат - звільнення ще одного села Обухівщини від розсадника московської нечисті, - додали вони.