Львівські олігархи потихеньку колонізують Обухівщину

07/10/2016

Інколи мені здається, що нерухомість на Обухівщині це чергова мода, тренд у наших ВІПів. В 90-х це було "Хенесі, в "нульових" - кокс, згодом і те й інше приправлене морально небезпечним ароматом содомії. Зараз кожен поважаючий себе пацан, тре чи ні повинен мати хатку обіруч Президента.

***

Серед народних депутатів Верховної Ради львів’яни, брати Ярослав і Богдан Дубневичі задекларували за 2015 рік чи не найбільше нерухомості. За сумою площі квартир, зареєстрованих на себе, народний депутат Богдан Дубневич взагалі посідає третє місце серед усіх нардепів, передає ZIK.

За інформацією видання Богдан Дубневич з дружиною за підсумками 2015 року задекларував 52 квартири, 12 будинків, 24 об’єкти комерційної нерухомості, гараж і 9 ділянок землі. Ярослав Дубневич із сім’єю – ще 17 квартир, 11 будинків, 14 об’єктів іншого нерухомого майна, 5 гаражів та 19 ділянок землі.

Серед найбільших об’єктів нерухомості Дубневичів – будинок у селі Зубра площею понад 1,6 тис. кв. м, нежитлові та житлові приміщення у будинках на проспекті Шевченка, 26 та 28 у Львові (понад 2,5 тис. кв. м), будинок в елітному селище Козин поблизу Києва площею понад 880 кв. м, нежитлові приміщення в Києві площею понад 800 кв. м, будинок на вул. І.Франка, 18 (понад 950 кв. м). Несподіванкою стала наявність у Ярослава Дубневича будинку біля озера Задорожнє.