В Обухові затримали кількох наркоманів

08/11/2016

images-1У Обухівському районі під час відпрацювання працівники поліції затримали трьох осіб, в яких виявили та вилучили наркотичні засоби.

Про це повідомив Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області.

Зокрема, в місті Українка по вулиці Юності працівники поліції зупинили 40-річного місцевого мешканця, в якого під час поверхневого огляду виявили медичний шприц з опієм ацетильованим, який він зберігав для власного вжитку.

А в місті Обухів по вулиці Київській поліцейські виявили у 20 річного та 21-річного місцевих хлопців згортки з коноплею. Молодики запевнили правоохоронців, що зберігали наркотики для власного вживання без мети збуту.

Працівники поліції вилучили у чоловіків наркотичні засоби та направили на експертне дослідження. Наразі правоохоронці встановлюють, де затримані придбали нарковмісне зілля.

За даними фактами слідчими обухівської поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.