Обухівська мерія займеться адаптацією учасників АТО

12/11/2016

A fighter jet flies above Ukrainian soldiers in KramatorskУправління соціального захисту населення виконавчого комітету Обухівської міської ради доводить до відома учасників антитерористичної операції, що у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від  31 березня  2015 року  №179 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених в запас або відставку)» професійне навчання учасників АТО здійснюється за денною, вечірньою (змінною), очно-заочною, дистанційною, екстернатною формами навчання, з відривом і без відриву від виробництва та за індивідуальними навчальними планами, навчання безкоштовне, за кошти державного бюджету, - йдеться у повідомленні.

Про це повідомила прес-служба мерії.

Для проходження соціальної та професійної адаптації подаються наступні документи:

• копія паспотра (1,2, сторінка реєстрації місця проживання); • копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичної особи у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, виданного органом доходів і зборів (для фізичної особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, офіційно повідомила про це відповідний орган доходів і зборів та має відмітку в паспорті громадянина України, – копію сторінки паспорта з такою відміткою); • копія посвідчення учасника бойових дій (інваліда війни або учасника війни); • документ, що підтвержує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення. • згода на обробку та використання персональних даних.

За додатковою інформацією звертайтеся до  управління  соціального захисту населення виконавчого комітету Обухівської міської ради за адресою: м. Обухів, вул. Каштанова 13/1, каб 2.

Довідки за телефоном: 6-42-30