Нардеп розповів про квартиру в Криму і землю біля Обухова

24/11/2016

sfsНародний депутат від БПП Андрій Лопушанський переконаний, що невдовзі окупанти покинуть Крим, і він із родиною поїде відпочивати у свою квартиру на південному узбережжі.

Про це він заявив в ефірі хард-ток-шоу «В очі» (щопонеділка о 23:30) на телеканалі ZIK.

 - У Криму у мене є квартира площею 78 кв. м., я її задекларував. Вона розташована у селищі міського типу Нікіта. Для мене Крим –  територія України, тимчасового окупована. Я переконаний, що незабаром на півострові знову запанує Україна, і я зі своєю родиною буду туди їздити, – зазначив народний обранець.

Андрій Лопушанський додав, що наразі йому не відомо, що відбувається із його власністю на півострові, оскільки він не має можливості потрапити туди.

 - Я туди не їжджу, бо окупанти оприлюднили заборону мені та багатьом депутатам Ради відвідувати Крим. Якщо хтось сторонній заїхав до моєї оселі і живе там, то прийде час, коли він звідти виїде, – переконаний нардеп.

Нагадаємо, народний депутат Андрій Лопушанський переміг на виборах до Верховної Ради восени  2014 року на 125-му окрузі Львівщині. Окрім квартири на південному узбережжі півострова, у е-декларації він вказав також технічне приміщення  22,7 кв. м. у кримському смт. Нікіта, квартиру у столиці  та земельну ділянку із незавершеним будинком в Обухівському районі Київщини.

Дружина парламентаря володіє квартирою площею 169,60 у Києві.