"Сирота казанська" і " Ікона козинська": чим живе VIP-Обухівщина

29/11/2016

timoschenko_900x510У поданій на початку цього року декларації про доходи за 2015 рік, леді Ю звично повідала світові про те, що живе на одну зарплату (6300 гривень на місяць), але вписала в декларацію і 138 тисяч доларів (3 048 млн грн) як «дохід, отриманий членами сім'ї депутата в Чехії».

Про це йдеться в авторському матеріалі "Сирота казанская" на from-ua.com.

Однак, за інформаціжю видання, уже в новій, поданій в кінці жовтня електронній декларації, де фігурував той самий 2015 рік, Юлія Тимошенко задекларувала основні доходи свого чоловіка-бізнесмена Олександра Тимошенко, як офшорні. Крім 119 тис.875 грн., отриманих Олександром від чеської фірми Britico Product s.r.o., вона вказала 693 тис. 183 грн, отримані від компанії Toulouse Net LP (зареєстрована в Шотландії) і 2 млн 390 тис 942 грн - від Diafox Consulting Limited (зареєстрована на Кіпрі).

 - Звідки раптом взялись офшорні фірми з шотландськими і кіпрськими корінням, і куди зникли чеські долари членів сім'ї, Юлія Володимирівна не повідомляє.Такі нестиковки з особистими коштами і об'єктами власності Тимошенко трапляються всю її кар'єру, - відзначає автор.

orig_583c2df26e22f

Інший цікавий випадок стався із земляком Юлії Володимирівни, Президентом України Петром Порошенком (обидва мешкають в Козині, Обухівського району, прим. ред.).

Як відомо, нещодавно волонтер Юрій Касьянов опублікував фотографію розпису храму, на якій зображений Президент з дружиною та дітьми.

Про це він повідомив на своїй сторінці  в Facebook.

- Фреска, на якій Петро Порошенко зі своєю сім'єю зображений в образі римських патриціїв, тобто представників елітного класу, знаходиться у церкві на території його власного землеволодіння в Кончі-Заспі в 13 кілометрах від Києва, передають Ваші новини.

На розписі зображений сам Петро Порошенко, його дружина Марія Порошенко, старший син Олексій, а також дві дочки і молодший син.

Над фігурами сім'ї зображена Богородиця, яка їх благословляє.