Скандальний волинський суддя задекларував ділянку на Обухівщині

13/12/2016

original-photoСудді Луцького міськрайонного суду Ігорю Ясельському відмовили у позові до інспектора патрульної поліції щодо скасування постанови про адмінпорушення, передає Волинь 24.

Справу розглядав голова Рожищенського районного суду Іван Сіліч. На чергове засідання, що відбулося в понеділок 12 грудня, ні позивач, ні його представник не з’явилися. Відтак, просили знову перенести слухання.

- Повідомляю, що я не можу з’явитися в судове засідання у зв’язку зі своєю зайнятістю, оскільки будучи суддею Луцького міськрайонного суду здійснюю розгляд кримінального провадження № 0308/10890/12, разом з тим я як позивач в даній справі бажаю особисто надати в суді пояснення, зокрема, щодо дослідженого в попередньому засіданні відеозапису, – йдеться в клопотанні Ясельського.

Зазначена справа, призначена до розгляду суддею Ясельським на 15.00. Засідання за його позовом у рожищенському суді розпочалося о 17.00

 - Ми наполягаємо на продовженні розгляду справи, адже дана справа переноситься уже декілька разів. Позивач мав право з’явитися у судове засідання як попередній раз, так і ще попереднього разу. Крім того, він мав право дати письмові пояснення щодо обставин, але цього не зробив. У цій справі є представник позивача, який також жодних документів про причину своєї неявки в судове засідання не надав, – наполягла на розгляді справи представниця сторони відповідача, юристка патрульної поліції Луцька Марія Кондюк.

Довідково.

Ясельський Ігор Віталійович народився 8 вересня 1984 року. Закінчив юридичний факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка та Дипломатичну академію при Міністерстві закордонних справ України.

У 2008 році отримав посвідчення адвоката. У 2013 році був призначений на посаду судді Луцького міськрайонного суду.

У 2014 році задекларував три земельні ділянки (2400; 1193; 787 кв.м), садовий будинок (105 кв.м) та автомобіль BMW 523 (2006 р.в.). За рік заробив 181 тис. грн.

У 2015 році задекларував те саме майно, із уточненням місце знаходження земельних ділянок: у Боратині Луцького району, Муравищі – Ківерцівського (тут також – садовий будинок) та Українці Обухівського району на Київщині. Авто – те ж саме, заробіток – 174 тис. грн.