Скоро вибори: депутат від 94 округу згадав про Обухів

08/01/2017

1Чому в Україні війна і розруха?

- Відповідь на це питання дає яскравий представник епохи Кучми – його зять Віктор Пінчук, коментуючи Заходу як вирішити питання Російської агресії в Україні: здати Крим та виконати Мінськ-2 на умовах Росії, пише депутат від 94 округу Віктор Романюк.

 - Чому він це робить? Відповідь теж очевидна: за копійки приватизував активи в Україні, вивів декілька міліардів доларів з нашої держави. Таким чином, знекровив та знищив десятки тисяч робочих місць в Україні, люмпенізуючи мільйони наших громадян і активно фінансуючи вузький прошарок клептоманів, - переконує нардеп, котрий після обрання лічені рази був на Обухівщині.

Він вважає, що "сьогодні його основне завдання - забезпечити тепле і сите життя своєму тілу і схожим тілам, які тікають разом з ним".

 - Саме для цього він купив в Лондоні особняк за 200 млн. дол. США та багато іншої нерухомості у світі. Цією статтею він ще раз демонструє, що йому плювати на Україну, на її майбутнє. Йому головне підкормлювати жирних котів в Америці та Європі, яким так само, по великому рахунку, плювати на нашу державу. Їм потрібна стабільність і гроші, - відзначає депутат, котрий, ймовірно, провів за кордоном більше часу, ніж на окрузі.

Це класичний представник компрадорської продажної еліти, яку виростив Кучма і його оточення. Не повірите, але він мій земляк. На 94 окрузі, в Обухівському районі в смт. Козин, знаходиться одна з його «хатинок» площею 115 га.

Але цей «великий політикан», торгуючий нашою територією в іноземній пресі, оплачує мільйонні рахунки різних лобістських організацій, цинічно і відверто щоденно фактично плює в могили хлопців, які помирають на Сході України, захищаючи залишки його власності в Україні, в тому числі і хатинку в Козині від «російських ополченців»

Інвестуючи міліарди в економіки Європи і Штатів, ця людина, яка проживає на нашій рідній Обухівщині так і не досягла рівня хоча б містечкового політика здатного інвестувати в побудову хоча б кілометра дороги для громади і людей, які він інколи помічає, проїзжаючи повз на своєму броньованому мерседесі.

Це яскравий приклад відношення до людей і до нашої держави.

У зв'язку з тим, що ця стаття є фактично посяганням на територіальну ціліність нашої держави, будемо звертатись до компетентних органів США та Європи з вимогою заборонити громадянину України Віктору Пінчуку в'їзд до цих країн.