Обухівський "Правий Сектор" скаржиться на неправомірні дії "людей у формі"

23/01/2017

11755176_1874930742732240_2645352239228759132_n22-го січня представники правоохоронних органів "здійснили розбійний напад на керівника "Правої молоді" Обухівщини Шульгу Владислава".

Про інцидент повідомив  керівник Обухівського міськрайонного Штабу НВР "Правий сектор" Олександр Лінський на  сторінці Правий сектор | Обухівщина (офіційна група) у Facebook.

За його словами "група озброєних людей у кількості трьох чоловіків в чорних одностроях та "розгрузках" без пред'явлення документів та пояснення будь-яких причин схопили представника ПМ, повалили його на землю та провели сприскіпливий обшук усіх речей та карманів".

 - Шукали вибухові пристрої, гранати ... Після цього сіли в срібний кроссовер і поїхали з місця злочину, - відзначив він.

 За його інформацією "після проведення невеликого дослідження вдалося з'ясувати, що такі випадки в Обухові є непоодинокими, і мешканці міста неодноразово бачили цей срібний кросовер на наших вулицях".

 - Не вірячи у дієвість "кабінетних перемовин", "Правий сектор" Обухівщини публічно звертається до керівника Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області Ярославського Д. І. з наступними вимогами:

1. Провести внутрішнє розслідування і пояснити громадськості, чому представники поліції діють в Обухові як озброєна банда злочинців.

2. Якщо це плоди діяльності не місцевої поліції, повідомити, звідки саме були направлені ці предстаники правоохоронних органів і на основі чого вони проводять такі "відпрацювання" в нашому місті.

3. Вжити усіх необхідних заходів для покарання винних.

4. Якщо за Вашою інформацією ці особи не є представниками правохоронних органів, вжити заходів для затримання та знешкодження озброєної банди.

 - Також звертаємось до Обухівський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури з вимогою розцінювати цю інформацію як повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення та у термін не пізніше 24 годин внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування (ст. 214 КПК України), - підкреслив він.

 - Просимо усіх мешканців Обухова, що стали жертвами такої протиправної діяльності старої-нової поліції, звертатися за номером телефону - 096 159 21 84. Звісно, якщо ви не хочете, щоб "беркутня" далі розгулювала нашим містом, - додав активіст.