Суддя з Донецька оформив нерухомість на Обухівщині на матір-пенсіонерку

15/03/2017

arsiriy11Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Руслан Арсірій, який став відомим після розслідування, в якому показали його закордонні подорожі до таких екзотичних країни, як Куба, Гаїті, Мексика, Ямайка, виявився власником елітних квартир, автомобілів та заміського будинку.

Про це повідомляє Обозреватель в посиланням на Prosud.

За інформацією  волонтерів ініціативи Prosud, суддя, пояснюючи джерела походження коштів на ці недешеві подорожі, сказав, що відпочиває за рахунок сім’ї, у т.ч. батьків – пенсіонерів.

 - Не даремно Арсірій згадував про батьків як про джерело своїх доходів. Адже першою та найкоштовнішою нерухомістю сім’ї Арсірія на Київщині є будинок його матері у селі Козин під Києвом, площею 277 кв.м. Набутий у власність 25.06.2008 р., на самому піку цін на нерухомість та земельні ділянки, ще до того як в Україну прийшла світова економічна криза, - відзначають волонтери.

Судячи з оголошень, знайдених в інтернеті, мова може йти про міні-котеджне містечко на два будинки загальною площею 550 кв.м, один з яких зараз виставлено на продаж. Біля будинків розташовано також власний пірс, корти та басейн.

 - Звідки у медика на пенсії з Донецька кошти на нерухомість в одному з найдорожчих місць України, залишається загадкою. Та й навряд чи у 2008 році матір судді планувала жити у Києві. А от син, який у 2007 переїхав до Києва, цілком вірогідно планував залишитись тут надовго, - поцікавилися волонтери.

arsiriy12