Еко-волонтери Let’s Do It, Ukraine!: спочатку Київ, потім - Обухів

21/03/2017

22 березня 2017 року у приміщенні Київської ОДА відбудеться обласний етап «Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку» у Київській області.

Про це повідомили на сторінці Let's do it,Ukraine Київська область.

За інформацією прес-служби ініціативи 22.03.2017 о в рамках наймаштабнішого міжнародного соціального проекту Let’s Do It, Ukraine! відбудеться «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», спрямований на залучення молоді до волонтерської діяльності за підтримки Міністерства молоді та спорту України, спільно з Київським молодіжним центром.

 - У форумі візьмуть участь: голова Київської ОДА, представники від Міністерства екології та природних ресурсів України, представники органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, активісти молодіжного громадського руху, представники шкільного та студентського самоврядування, партнерські та дружні громадські організації Київщини, - йдеться в анонсі.

Активісти впевнені, що "волонтерська діяльність є однією з найбільш важливих, оскільки саме вона становить фундамент громадськості".

 - За даними соціологічних досліджень українці надають великого значення волонтерському руху в країні, тому що саме волонтери допомагають зміцненню миру та роблять наш світ кращим. Я впевнена, що «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку» допоможе волонтерам зрозуміти свою значущість, знайти однодумців, отримати нові знання та надихнутися на реалізацію нових проектів, – розповіла президент організації Let's do it Ukraine! Юлія Мархель.

Під час форуму учасники матимуть можливість дізнатися про особливості реалізації кращих обласних волонтерських проектів, обговорити питання створення сприятливих умов для діяльності волонтерів та налагодження співробітництва між органами державної влади та громадськістю у галузі реалізації соціально-значущих ініціатив.

За підтримки Міністерства молоді та спорту України, спільно з Київською обласною державною адміністрацією.

Дата та час: 22.03.2017 (початок реєстрації о 09.00)

Місце проведення: Київська ОДА (пл. Лесі Українки, 1, 7 поверх, 700 кабінет)

Контакти: 067-499-39-31 – Шевченко Белла (координатор по Київській області).

Інформаційна довідка:

Let’s Do It, Ukraine! – це громадська організація, частина міжнародного проекту Let’s Do It, World!, який об’єднав вже 113 країн для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.

Крім Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку, ГО Let’s Do It, Ukraine організатор всеукраїнських проектів:

• Наймасштабніше прибирання країни, що проходить під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!», щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року об’єднує понад мільйон українців, які в один день і в один час виходять разом на прибирання, розділяють сміття та здають його на переробку;

• Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest» - формує національну культуру чистоти; Приєднатися до проекту:

http://letsdoitukraine.org/

http://vk.com/letsdoitukraineeco

17434817_660074187527941_2872658964891028190_o