Активісти повідомили прізвище власника ділянок зі знищеними дубами

25/03/2017

1 Вчора на околиці Обухова "відомими-невідомими" була знищена частина останнього повноцінного дубового гаю. За даними користувачів мереж до цього може бути причетним депутат Обухівської міської ради від "Нашого краю" Микола Підтілок.

За інформацією, котру розповсюдив волонтер і активіст Руслан Трегуб вирубана ділянка, а це майже 80 дубів зареєстрова на конкретну людину і призначена для ведення сільського господарства.

 - Ви бачите фото, на якому виділені ділянки 3, 4. Сьогодні там проводилася вирубка Дубів. Знищено було 79 дерев, які мають вік від 10 до 50 років .....  А це офіційна інформація з кадастру, де видно, що ділянки 3,4 знаходяться в приватній власності та мають цільове призначення "для ведення особистого господарства.... ".Запитання: яке "Особисте господарство" там буде і хто наділив таку земельну ділянку та за які заслуги? - риторично поцікавився він.

Отже, згідно з інформацією з відкритих джерел ділянки, де відбулося варварське знищення дерев мають конкретного власника:

№3 (0.075га) і №4 (0.1га): Приватна власність. Цільове призначення 01.03 Для ведення особистого селянського господарства. Бітов Сергій Миколайович. Дата державної реєстрації права (в державному реєстрі прав). 23.01.2015.

1 2

Крім того, вказаний вище субчик значиться в базі даних порталу youcontrol.com.ua як керівник громадської організації "РАЗОМ.UA". Остання, до речі, афільована з відомим в Обухові В. О. Лінивим.

Розслідування триває. Пси громадського активізму взяли слід хворого на корупційний лишай оленя.