Президент задекларував маєток на Обухівщині

03/04/2017

8c9b0f0-kozyn-maetok-poroshenka-originalЖурналісти заглянули в е-декларацію Порошенка і знайшли там багато цікавих моментів.

Про це йдеться в матеріалі на othervision.info.

Відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру декларацій загальний дохід Президента України Петра Порошенка склав понад 12 млн гривні, з урахуванням того, що заробітна плата дорівнювала 366 тис. гривні.

Гаранту були нараховані відсотки (Міжнародний інвестиційний банк) в розмірі 11,9 млн гривень, а також Порошенко вніс в Rothschild Bank в Швейцарії $1,06 млн.

До нерухомості Президента відносяться будинок у Козині (Обухівський район), площею 1332 кв.м., 2 квартири у Києві (134 та 82 кв. м), 1 квартира у Вінниці (68 кв.м.) і якийсь підвал в Одесі (35 кв.м.). А шість земельних ділянок — разом не перевищують й 5 га.

Задекларовано: колекція картин українських та російських майстрів 19-20 століття в кількості 65 одиниць, колекція картин старих майстрів в кількості 15 одиниць, колекція картин сучасних художників імпресіоністів та сюрреалістів (4 одиниці), колекція скульптур 19-20-го сторіччя в кількості 6 одиниць та Гуглієльмо Пугі, скульптура «Хлопчик рибалка».

Цікавим стало те, що Порошенко записав у декларацію 2 телевізори Bang & Olufsen, які в Україні майже не продаються, і середня ціна яких стартує з 345 000 грн. Проектор runco video xtreme — найдешевша модель якого вартує від 750 000 грн.

Також гарант не скупиться на годинники марок Hublot, Breguet, Patek Phillip. Їх у нього декілька десятків.

Дружина Президента полюбляє ювелірні прикраси від Carrera y Carrera. Звичайно, що є й сережки, й кулони, й комплекти, й індивідуальні прикраси. Щодо шуб, то тут перевага надається виробам з Annabella, Rinoi та Simonetta Revizza, а щодо сумок — то Fendi, Dior та Chanel.