Обухівські зоозахисники організовують проект «Подай собаці руку»

14/04/2017

ГО «Зоозахисники «АРГО» спільно з ГО «Інститут Розвитку громад» організовують проект «Подай собаці руку».

Про це активісти повідомили на сторінці в Facebook.

Згідно з розповсюдженою ними інформацією притулок для тварин-безхатченківселі Деремезна має постійну потребу в їжі, ліках, посуді, інвентарі і просто в робочих руках.

Виходячи з цього, на постійній основі оголошується збір необхідних речей та медикаментів, а саме: - миски для годування - каструлі 5-літрові - відра для води - відра для каші (оцинковані) 7-літрові - відра пластикові - граблі - віники - старі меблі (крісла, дивани, пуфи) для вольєрів - старі шуби - пральний порошок - піпетки для обробки від бліх та кліщів - Фоспреніл (противірусний засіб, імуномодулятор) для ін’єкцій - Максидін (імуномодулятор) для ін’єкцій - шприці 2 мл - шприці 5 мл - шприці 10 мл - бензопили - бензокоси - курячі голови, курячі шиї, курячий супнабір - дерев'яні піддони.

- 20 квітня 2017 роки ми плануємо і закликаємо всіх охочих і небайдужих разом з нами поїхати до притулку в с. Деремезна для проведення там прибирання і передачі зібраних необхідних речей. Для тих, хто не може поїхати, але хоче допомогти речами, телефонуйте за номером: (096)772-05-13. Ми приїдемо і самі заберемо, - розповіли вони.