Збірна України з футболу розпочала тренувальний збір на Обухівщині

06/06/2017
Штаб-квартира збірної України з футболу. Фото Віктора Перегняка.
Штаб-квартира збірної України з футболу. Фото Віктора Перегняка.

Національна збірна України розпочала свій тренувальний збір, присвячений підготовці до гри кваліфікації на ЧС-2018 проти Фінляндії.

Про це повідомила zbirna.com.

За інформацією видання 2 червня команда традиційно зібралася у готелі Platium, що в селі Козин під Києвом. Ввечері першого дня підопічні Андрія Шевченка провели відкрите для вболівальників та журналістів тренування на НСК «Олімпійський».

У тренувальній сесії взяли участь динамівці Микола Морозюк, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков та Артем Бєсєдін.

 - Щоправда, один із динамівців, а саме Денис Гармаш, залишив тренування трохи раніше за інших, при цьому запевнивши журналістів, що сподівається бути готовим на сто відсотків до матчу, який відбудеться в Тампере 11 червня. На прес-конференції перед тренуванням керманич збірної Андрій Шевченко відзначив, що за Денисом, який відновлюється від пошкодження, тренерський штаб спостерігатиме під час тренувального процесу, аби подивитися, як динамівський півзахисник реагуватиме на тренувальні навантаження в найближчі дні, - йдеться у повідомленні.

Усі інші викликані футболісти, за запевненням керманича збірної, будуть у повному обсязі готуватися до гри з Фінляндією, а також товариського матчу з Мальтою, який відбудеться 6 червня в австрійському Граці.

А розпочав прес-конференцію Шевченко з привітання та компліментів на адресу дебютантів, які вперше отримали виклик до лав національної команди, серед яких – динамівець Володимир Шепелєв.

 - Вони заслужили виклик до команди хорошою грою у своїх клубах. Радий, що хлопці приєдналися до збірної, й бажаю їм гідно проявити себе в національній команді, - заявив Андрій Миколайович.