Діти учасників АТО взяли участь у рибальському фестивалі біля Обухова

11/07/2017

18 липня Держрибагентство України, Київський рибоохоронний патруль та Громада Рибалок України провели благодійний рибальський фестиваль "Сімейна риболовля".

Про це повідомила прес-служба організації.

За її інформацією у ньому взяло участь більше 100 дітей із родин-учасників АТО, дітей із родин зі складними життєвими обставинами та діти, що відпочивали у дитячому таборі "Пролісок".

 - Кращі рибалки-любителі провели для дітей майстер-класи із риболовлі на живця, а Київський рибоохоронний патруль розповів про Правила любительського та спортивного рибальства, ознайомив із дозволенними та забороненими знаряддями лову! Після цього на дітей чекав невеликий рейд на човнах Київського рибоохоронного патруля! - розповіли у прес-службі.

 - Культуру свідомого рибальства потрібно формувати з дитинства. Тому у День Рибалки, свято всієї рибної галузі, ми провели захід для підростаючого покоління українських рибалок, майбутнього нашої держави, - прокоментував Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

 - Радісні обличчя дітей, їх живий інтерес до рибної галузі та до роботи рибоохоронного патруля - кращий подарунок на День Рибалки, - додав начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін.