Мер Обухова пообіцяв допомогу у захисті Будинку культури від рейдерів

27/07/2017

20258364_246598222520587_8989780053001157601_nМер Обухова Олександр Левченко пообіцяв допомогу у боротьбі за Обухівський Будинок культури. 

Як повідомляли Хроніки міста вчора в Обухові відбувся конкурс щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури. Мета – включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посади директора Обухівського районного центра культури і дозвілля та директора Обухівського районного краєзнавчого музею.

За інформацією джерел “Хронік міста” конкурс відбувся з грубими порушеннями, результатом котрих стало фактичне відсторонення представників Обухівських громадських організацій від участі в ньому.

Головний обвинувачений у вищезазначеному рейдерстві, такий собі в.о. директора Обухівського Будинку культури Ю. Квеленков, котрого звинувачують у репресіях щодо творчих колективів Обухівщини в узурпації влади і симпатіях до “русского мира”.

 - Шановні обухівчани! Напевно, ви усі знаєте, яка зараз склалася ситуація навколо Обухівського РЦКіД. Багато хто з вас слідкує за долями творчих колективів Палацу культури на сторінці Воля Обухівська.  Ви знаєте, що на сьогоднішній день Обухівська міська рада фінансує 50% бюджету РЦКіД. Близько 1000 наших з вами дітей відвідують Палац, ростуть і творчо розвиваються на наших очах. На чудових концертах ми всі неодноразово мали змогу переконуватися у великому професіоналізмі керівників колективів, яких ми всі знаємо особисто, і які вкотре звертаються по допомогу і захист до Обухівської міської ради, адже з 1 серпня 2017 року їх буде звільнено нинішніми органами управління РЦКіД, - розповів Левченко.

 -  І я не хочу і не можу залишати їх наодинці з такими проблемами. Я хотів би заручитися і вашою підтримкою та запитати: «Чи готові ви сьогодні захищати наші творчі самодіяльні колективи і права наших дітей? Можливо, у вас є бачення та пропозиції, які стануть у нагоді». Разом ми переможемо будь-яку несправедливість та захистимо те творче надбання, яке маємо вже багато років, і за яке просто необхідно боротися, - додав він.