В Обухові відбулася педагогічна конференція

30/08/2017

DSC00701_601x451Традиційно в кінці літа, в переддень Свята Знань, в усіх регіонах України відбуваються зустрічі педагогів, методистів та представників місцевої влади.

Вчора в Обухові на базі НВК – ЗОШ № 3 – ліцей відбулася педагогічна конференція, на якій були присутні вчителі та керівники загальноосвітніх та дошкільних закладів, викладачі ДЮСШ та школи мистецтв, освітяни виконавчого комітету Обухівської міської ради та області.

Про це на своїй сторінці повідомив Обухівський міський голова Олександр Левченко. 

 - Я також мав честь бути присутнім на цьому зібранні, яке має особливу атмосферу, адже вчителі – це наша духовна еліта, той потужний потенціал, який дає дітям можливість зростати багатогранною особистістю на благо міста і держави. – розповів Олександр Миколайович.

 - Ще декілька днів і в школах та дитсадках буде гамірно. Заклади проводять останні підготовчі роботи. Розпочнеться навчання і ми знову зануримося в течію поточних та необхідних справ. – продовжив міський голова і привітав з наступаючим святом педагогічних працівників.

 - В цей святковий переддень я хочу привітати педагогів з початком нового навчального року і побажати їм здоров’я, життєвої енергії, сил та натхнення у їхньому почесному труді. І запевнити, що в моїй особі ви маєте хорошого партнера та помічника. Моя команда завжди допомагатиме вам у вирішенні нагальних питань. - пообіцяв він.