На Обухівщині зафіксовано діючу сепаратистську структуру

14/09/2017

ya-dam-vam-svoboduВ м. Українка Обухівського району зареєстровано штаб-квартиру партії "Київська Русь України". Її керівник  - відомий терорист Д. Пушилін, той самий, котрий у 2013 році балотувався в Обухові.

Про це розповіла  доктор політичних наук Інституту політичних досліджень І.Кураса, Марія Кармазіна, передає Укрінформ.

За її словами у 2013 році була створена партія МММ ("Ми маємо майбутнє") на чолі з Пушиліним (він став сепаратистом, терористом), його партія висіла на сайті аж до 2015 року.

 - І раптом, ми зрозуміли, що в 2016-му році вона перейменована, і вже її назва – політична партія "Київська Русь України", її штаб-квартира перебуває в Українці Обухівського району. І мені цікаво, а наскільки процес був прозорий, він приїжджав сюди, з'їзд проводив, відмовився від керівництва? Неможливо дізнатися, - відзначила вона.

читайте також: Обухів і ватажки донецьких терористів: короткий екскурс в історію

 - Далі, партія Наталі Королевської "Вперед, Україна". Вона давно член партії Опоблок. Де «Вперед, Україна»? Або, наприклад,  за паном Добродомовим в єдиному реєстрі в кінці 2016 року значилися одразу дві партії. Зараз – керівник однієї партії, то як держава контролює цей процес? Тому якщо кажуть, що партії – агенти демократизації, то я хочу сказати – навпаки, «де-демократизації» суспільства. Непрозорість партій – це одна справа, важко сказати, що там відбувається, але навіть у відносинах з державою ситуація погіршується, - підкреслила експертка.

Варто відзначити, що на теренах Обухівщини діє Громадський рух "Народний контроль". Офіційний керівник партії - зауважений вище пан Добродомов.

читайте також: Партійних «активістів» зловили на підтасовці фактів і розповсюдженні наклепів