Скандального обухівського АТОвця звинуватили у спекуляції на горі матерів

07/03/2018

Remarok.net17774Скандального обухівського АТОвця Ігоря Оваденка звинуватили у паразитуванні на горі батьків, котрі втратили дітей в АТО.

Приводом стало відео, котре розповсюдив сам Ігор Оваденко. На ньому, крім іншого, чути його істеричний, здобрений відбірними матюками голос.  Можливо, на думку самого Оваденка, нецензурна лексика це нормально для розмови з матерями загиблих і жінками, взагалі.

Втім, на думку відомого обухівського волонтера Руслана Трегуба, саме Оваденко своєї поведінкою ображає матерів, на горі котрих спекулює.

 - Уже давно не спостерігаю за активністю "учасника бойових дій" з Обухова Ігоря Оваденко. По-перше, через його істерики - як махне зайвий стакан "стекломоя" за комір - так його ФБ читати неможливо - всі навколо, м'яко кажучи, нехороші люди, один він Д'Артаньян. А вранці, коли протверезіє - видаляє свої говністичні публікації. По-друге - через його дволикість. Кричить, що влада складається з колишніх регіоналів, а сам мовчить про те, що теж там "бував". Але ось зовсім недавно в мережі з'явився запис його розмови з матір'ю загиблого Олега Тимко, де він, не підбираючи слів, вичитує її за те, що вона "ходить до влади".

Ігоре! Ти перегнув палицю!

Всім відомо, який ти учасник бойових дій. У ФБ цілодобово розповідав як "по териконам сепарів мочив". Знаєш, я не уявляю як можна це робити і одночасно цілодобово сидіти в інтернеті. Думаю, ти жодного разу не виходив на бойове завдання, а все твоє перебування в АТО полягало в поглинанні бухла на блокпостах, де волонтерів шманали.

Можеш ігнорувати цей пост, можеш кинути мене в "чорний список", але я вимагаю щоб ти, по-перше - публічно вибачився перед усіма матерями загиблих Героїв за свій лексикон, а по-друге - за те, що викидаєш в публічну площину ОСОБИСТІ телефонні переговори, - прокоментувала скандал обухівська активістка Оксана Корніленко.