В Обухові відбудеться круглий стіл на тему «Асоціація Україна-ЄС: що далі?»

25/11/2018

46446111_1967800566637671_3800556572422176768_n30 листопада в Обухові відбудеться круглий стіл під назвою «Асоціація Україна-ЄС: що далі?» для громадськості, місцевої влади та бізнесу області.

Подія організована Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститутом Євро-Атлантичного Співробітництва (м. Київ) та ГО «Асоціація розвитку Обухівщини» за підтримки Обухівської міської ради, розповіли обухівські співорганізатори з ГО "АРО" з посиланням на анонс ieac.org.ua.

- Продовжуючи традицію попередніх років, Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного Співробітництва проведуть другий у 2018 році раунд регіональних круглих столів, присвячених відносинам України та Європейського Союзу після впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зважаючи на актуальні міжнародно-політичні обставини, - йдеться в анонсі.

У круглому столі візьмуть участь Заступник голови Комітету ВРУ у закордонних справах, директор ІЄАС Борис Іванович ТАРАСЮК, директор Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле БАУМАНН, Обухівський міський голова Олександр ЛЕВЧЕНКО, Голова ГО «Асоціація розвитку Обухівщини» Михайло ТРАЧ, політичний аналітик ІЄАС Володимир ГОРБАЧ, Директор з наукової роботи Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Вероніка МОВЧАН та Член правління ГО «Асоціація розвитку Обухівщини», експерт з питань європейської інтеграції Роберт ХОРОЛЬСЬКИЙ.

- Найкраще поінформовані українські експерти з міжнародних відносин та суспільних процесів проведуть ґрунтовний аналіз стану відносин між Україною та Європейським Союзом після впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, яка суттєво вплинула на всі значущі регуляторні сфери в Україні. Учасники заходу висвітлять також основні моменти сценаріїв майбутніх відносин України та ЄС, приділивши увагу взаємним очікуванням та перспективам, - зауважено а анонсі.

Подія відбудеться за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 10

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/VrEq91Cd7c8rW2K82

Програма круглого столу: https://goo.gl/cTCGVE

Подія в Facebook: https://www.facebook.com/events/517678085363371/