Житомирському чиновнику подарували будинок в Козині

02/01/2017

dmytrenkoВ квітні 2011 року, сьогоднішній перший заступник голови Житомирської ОДА, тоді просто "майбутній вчений" Генадій Дмитренко  отримує в спадок будинок площею 331 квадратних метрів, скромно оцінений в 1,39 млн. грн. Маєток розташований під Києвом в селищі Козин поруч з елітною забудовою Нестора Шуфрича, Дмитра Табачника, Миколи Рудьковського, дружин  Фірташа і Хорошковського, передає politica-ua.com.

У цьому ж місяці, його дружина і син в подарунок отримують трикімнатну квартиру поблизу Голосіївського парку Києва вартістю 420 тис. гривень.

З вересня 2011 року Дмитренко працює заступником і згодом першим заступником міського голови Бучанської міської ради. У квітні 2012 року Геннадій Васильович, будучи вже першим заступником Бучанського міського голови, реєструє в ДАБК повідомлення про початок будівельних робіт зі зведення індивідуального житлового будинку в Софіївській Борщагівці і вже через місяць реєструє декларацію про його готовність до експлуатації. У підсумку за місяць на порожньому ділянці з'являється будинок площею 263 кв. м. і в липні Геннадій Дмитренко отримує право власності на це домоволодіння.

До кінця цього ж року Геннадій Дмитренко стає фігурантом квартирного скандалу. Рішенням Бучанської виконкому йому надали службову квартиру, яка після розголосу перетворилася в кімнату і, згідно відповіді мерії, після звільнення його з посади була повернута місту.