Правий Сектор Обухівщини застеріг від фальсифікації під час перерахунку голосів

06/11/2014

10412021_1721207554771227_7877268658198336857_n

Правий Сектор Обухівщини застеріг від фальсифікації під час перерахунку голосів в 94 окрузі.

Про ситуацію з підбиттям підсумків розповів керівник обухівського відділення партії Олександр Лінський.

"Зграя шакалів намагається далі втілити у життя свої брудні наміри по фальсифікації виборів по нашому округу.

Вчора ввечері було замінено чотирьох членів ОВК. Були замінені Лакиза і Литвин, які вже зробили свої справу і, судячи з усього, не захотіли далі влазити у лайно і ризикувати своїм здоров'ям. Ще дві заміни зробила, УВАГА, "Батьківщина". Від них в ОВК до цього були представлені люди, що чесно виконували свою роботу. Ми маємо підстави стверджувати, що нові люди в ОВК будуть відпрацьовувати гроші та чинити незаконні дії на користь Лірника (Засухи).

Також несподіванкою для усіх стало те, що, виявляється, протокол, який був відправлений у ЦВК, не був скріплений мокрою печаткою. А ось за це деяким людям доведеться уже відповідати. Тому сьогодні представники ОВК знову будуть везти протокол в ЦВК.

Сьогодні о 16.00 повинен розпочатися суд про перерахунок голосів на 29 дільницях по нашому округу. Маємо інформацію, що двох суддів було уже підкуплено. Тому очікуємо рішення про перерахунок.

І на останок. ЦВК зобов'язало на завтра зробити уточнений протокол по нашому округу. Щупальці корупції та державної зради тянуться і до ЦВК. Конкретно, до Тетяни Лукаш, куратора округу №94 та рідної сестри ригівської потвори Олени Лукаш.

Отже, маємо наступну ситуацію. Рішення про уточнення протоколу вже є. Потрібні люди в ОВК також є. Сьогодні суд приймає рішення про перерахунок голосів на дільницях, і завтра відбувається засідання ОВК, де будуть сфальшовані вибори.

"Правий сектор" Обухівщини зробить усе, щоб захистити ваше волевиявлення. Але просимо бути напоготові і підтримати нас у потрібний момент" - повідомив активіст.