72 механізована бригада повернулась у зону проведення АТО

23/09/2014

wGouGHCLkGwПро це розповіли на сайті Обухівського військомату.

Днями остання батальйонна тактична група 72-ї окремої механізованої бригади відправилась у район виконання завдань. Таким чином бригада, після відновлення боєздатності знову повернулась до зони антитерористичної операції, розповіли вони.

Після виводу місяць тому із зони АТО, в бригаді було проведене доукомплектування особовим складом і бойовою технікою. Військовослужбовці отримали можливість відпочити у відпустках, зустрітися із рідними.

Всі підрозділи 72-ї бригади повністю укомплектовані справною технікою, поповнені запаси боєприпасів та матеріально-технічних засобів, – зазначив командир 8-го армійського корпусу генерал-лейтенант Петро Литвин. – Під час підготовки частини до зони АТО ми врахували отриманий досвід. Це стосується як підготовки техніки, зокрема, в питаннях організації її захисту, так і підготовки особового складу.

Основу підрозділів бригади складають офіцери і солдати, які вже мають бойовий досвід. Вони подолали страх, навчились воювати, і це суттєво вплине на бойові спроможності частини, – додав Петро Литвин.