Від КПУ і "Правого сектору" по 94-у округу балотуватимуться жінки

29/09/2014

039ED27C-7FB3-4D4E-B695-4FDF69C9035A_cx0_cy14_cw0_mw1024_s_n

Про це свідчить інформація на сайті ЦВК.

Так, від Комуністичної партії України по 94-у округу балотуватиметься Заліщук Людмила Павлівна.

"...народилася 6 червня 1962 року в місті Кіровськ Луганської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, робітниця, ПрАТ "Обухівський молокозавод", член Комуністичної партії України, проживає в місті Обухів Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Комуністична партія України".

Передвиборча програма кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 94 Заліщук Людмили Павлівни

 На сьогоднішній день наша країна опинилась на найдраматичнішому етапі своєї історії, коли Україна стоїть на межі втрати суверенітету і цілісності, розколу суспільства через протистояння і беззаконня.

Громадяни України перебувають у безперестанній тривозі за життя і безпеку свою, своїх рідних і близьких. Найбільше, чого вони хочуть нині – миру в Україні.

Припинення війни на сході держави, переговори задля припинення загибелі українців, пошук компромісу задля збереження територіальної цілісності держави – ось першочергове завдання для суспільства.

 Стрімкий ріст безробіття, цін і тарифів відкидає десятки тисяч наших співвітчизників за межу бідності, позбавляє надії на майбутнє прирікаючи на злидні і боротьбу за виживання. Олігархічний режим знову перекладає тягар економічних проблем на плечі і так знедолених українців.

Досить! Досить вірити багатіям, що невпинно грабують нас понад 20 років! Досить підтримувати націоналістів і фашистів, які сіють ненависть на нашій землі і розпалюють братовбивство! Час брати долю держави в свої руки. Час підтримати комуністів – єдину партію, що виступає за мир і народовладдя, захищає інтереси людини праці.

Я іду на вибори для того, щоб разом з товаришами у складі фракції Компартії України боротися за побудову держави, що забезпечить реалізацію інтересів більшості своїх громадян - трудящих.

 Задля цього на законодавчому рівні потрібно:

-  Провести конституційну реформу, яка б враховувала і захищала інтереси всіх громадян України, незалежно від їх місця проживання, національності, соціального стану. Державно-територіальний устрій України повинен враховувати інтереси всіх регіонів, їх історичні, культурні, мовні особливості.

-  Реформувати систему влади. Влада повинна належати радам трудящих, і сформованим ними виконавчим комітетам.

-  Повернути в державну власність стратегічні галузі економіки: енергетику, надра, важку промисловість і т.д. Ввести монополію на виробництво та реалізацію лікеро-горілчаних та тютюнових виробів;

-  Сприяти відродженню крупнотоварних сільгосппідприємств на основі кооперування селян-власників земельних паїв. Відродити систему споживчої сільгоспкооперації;

-  Повести рішучу боротьбу із організованою злочинністю і корупцією;

-  Встановити законодавством чіткі строки виготовлення і видачі громадянам документації (актів) на право власності на нерухоме майно та земельні ділянки;

-  Законодавчо закріпити реєстрацію суб’єктів господарювання в місцях їх фактичного розташування;

-  Забезпечити конституційне право громадян на безкоштовну охорону здоров’я та освіту.

 Для захисту інтересів жителів районів і міст, що входять до Обухівського виборчого округу, вважаю за необхідне зробити наступне:

 -   Сприяти відновленню роботи промислових підприємств у містах Васильків та Обухів;

-  Не допускати розміщення на територіях, що входять до округу, екологічно небезпечних підприємств;

-  Проводити роботу по організації дозвілля громадян, перш за все молоді і школярів. Відновити позакласну роботу в школах, роботу гуртків при будинках культури, спортивні секції тощо;

-  Не допускати скорочення медичних і навчальних закладів, закриття клубів і будинків культури у селах.

26 жовтня 2014 року я пропоную вам, обрати шлях побудови економічно сильної, соціально орієнтованої, духовно здорової, єдиної та миролюбної України.

Мир – українській землі!

Добробут - кожній українській родині!

11 вересня 2014 року                                                                    

Залі щук Л.П.

***

Від "Правого Сектору"  - Ковальчук Наталія Леонідівна.

"...народилася 22 березня 1980 року в смт Гребінки Васильківського району Київської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, менеджер, рекламна агенція "Лук фільм медіа", безпартійнa, проживає в смт Гребінки Васильківського району Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "ПРАВИЙ СЕКТОР".

Програма кандидата в народні депутати України пр. мажоритарному виборчому округу № 94 Ковальчук Наталії Леонідівни

Першочергові дії:

  1. Наведення порядку.

Повне і швидке очищення силового блоку. Люстрація.

Реформа правоохоронної та судової системи. Забезпечення виборності і незалежності суддів.

Широке запровадження інституту суду присяжних. Створення муніципальної поліції та виборність шерифів. Наданняр права громадянам носіння вогнепальної зброї. Реформа Збройних Сил України.

Створення професійної армії та структури добровільного територіального ополчення відповідно до народних історичних традицій.

  1. Реформа державного апарату. Контроль над владою.

Впровадження дієвої системи відбору і просування найдостойніших членів громади через публічні конкурси і публічне обґрунтування вибору переможця.

Уведення реального і конституційного механізму відкликання депутата, який втратив довіру виборців.

Люстрація та атестація чиновників.

Проведення реальної декомунізації України.

Створення Антикорупційного бюро.

  1. Проведення економічних реформ.

Державна підтримка українського бізнесу незалежно від форми власності чи політичних уподобань власників. Енергетична незалежність на основі форсування енергозберігаючих технологій, впровадження альтернативної енергетики, диверсифікація джерел енергопостачання.

Земля – найбільша національна цінність, яка належить громадянам України. Купувати і продавати землю сільськогосподарського призначення матимуть право лише громадяни України, фермери, територіальні громади та держава. Юридичні особи – підприємства та іноземці можуть орендувати землю у громадян України.

Старт масштабних інфраструктурних проектів, а відтак створення нових робочих місць.).

Знищення схем втечі від оподаткування через офшори.

Реформування митниці.

Суттєве зменшення кількості податків і зборів.

Поширення електронної системи звітності.

Капітальний ремонт доріг.

Зберегти державний контроль за стратегічними галузями економіки.

Дієва підтримка та захист інтересів українських підприємців на світових ринках.

  1. Подолання корупції.

Спрощення процесу регулювання як основа боротьби з корупцією.

Ухвалення закону про лобіювання, офіційна оплата прискорених процедур.

Зведення до необхідного мінімуму адміністративних бар’єрів та процедур

За дрібні корупційні дії – велике фінансове покарання з довічним позбавленням права займати державні посади.

Дієва антимонопольна політика.

  1. Децентралізація влади. Проведення територіально-адміністративної реформи.

Головне завдання – розширення повноважень місцевої влади.

Запровадження принципу формування бюджету – «знизу вгору».

Скасування обласних та районних державних адміністрацій. Передача їх повноважень виконавчим комітетам обласних та районних рад.

Оптимізація територіального устрою країни, а саме: укрупнення місцевих рад із метою заощадження бюджетних витрат і спрямування їх на першочергові та довготривалі програми розвитку місцевих територій.

  1. Реформи в гуманітарній сфері.

Україна має стати інноваційною, креативною країною, де наука, освіта, культура, спорт та охорона здоров’я мають не лише покращувати якість життя, але й робити суттєвий внесок у зростання валового внутрішнього продукту.

Загальна безкоштовна середня освіта, орієнтована на розкриття здібностей дитини, спрямована на формування цінностей і навичок аналізувати і приймати самостійні рішення.

Норми тижневого навантаження вчителів (передусім філологів та вчителів суспільних дисциплін) мають бути суттєво знижені для вивільнення часу, необхідного для самоосвіти та активної громадської діяльності вчителів. Середня оплата праці вчителів має бути суттєво вища за середню заробітну платню в країні. Оплата праці сільських учителів повинна бути на 50 % вища, ніж міських.

Норми педагогічного навантаження викладачів вищих навчальних закладів мають бути суттєво знижені та приведені у відповідність із європейською практикою, а оплата праці рядового викладача має щонайменше чотирикратно переважати узаконений прожитковий мінімум і супроводжуватися відповідними доповненнями за посади та наукові звання.

Ухвалення законів, які би відображали зміни у світовому інформаційному просторі та способах поширення інформації.

Відродження системи професійно-технічного навчання на основі реальних потреб господарства країни.

Сприяння розвитку інтернет-комунікацій та кібертехнологій.

Залучення національних релігійних конфесій у процес духовного виховання молоді.

Спортивно-патріотичне і релігійне виховання молодого покоління через комплексну і всеохопну державну програму.

Популяризація здорового способу життя без тютюну, алкоголю та наркотиків.

Забезпечення державною цільовою підтримкою обдарованої молоді.

  1. Зміни у соціальній політиці.

Встановити такий соціальний і господарський лад, в якому кожен громадянин матиме гарантоване право на працю згідно з його здібностями та освітою, право на вільний вибір місця праці, право на соціальне забезпечення у разі нещастя, безробіття, хвороби.

Соціальна справедливість, дерегуляція, дебюрократизація, становлення та суспільна активізація середнього класу та приватних власників – головне завдання.

Відтворення системи незалежних профспілок.

Встановлення граничного коефіцієнта розбіжності нижнього і верхнього рівнів пенсійного забезпечення.

Основна пенсія не може бути нижчою за прожитковий мінімум і становити менше, ніж 70 % попередньої заробітної платні пенсіонера.

Поступовий перехід (на добровільних засадах) від солідарної до накопичувальної пенсійної системи.

Всебічне сприяння самозайнятості громадян.

Загальнодоступна некомерційна медицина за найвищими світовими стандартами із залученням платних послуг приватних закладів охорони здоров’я та з використанням послуг страхових компаній.

Впровадження заходів щодо підтримки громадян України, які проживають в інших країнах і бажають повернутись на рідну землю.

  1. Подолання пострадянськості.

Сьогоднішнє державне утворення «Україна» по суті не є українською державою, бо всі панівні еліти нашої країни, фактично утвореної на етнічних українських землях шляхом відділення від СРСР (нащадка Російської імперії), є прямими спадкоємцями окупаційної адміністрації Радянського Союзу в Україні.    Наша держава штучно перебуває в радянсько-російській економічній та ментальній зоні, тому повинна бути повністю перезавантажена, а радянські суспільні маркери замінені національними.

  1. Запровадження європейських норм екологічної безпеки в Україні.

Негативні наслідки аварії на Чорнобильській AЕC, катастрофічне забруднення повітря, води та ґрунтів, надмірна концентрація промисловості у певних регіонах, нераціональне природокористування, демографічна криза — усе це створило реальну загрозу національній безпеці України у сфері екології. Необхідно розробити наукові засади екологічної безпеки України, запозичивши новітній, ефективний світовий досвід.

Зберегти генофонд українського народу.

  1. Нові засади зовнішньої політики.

Шляхом взаємовигідних двосторонніх договорів зміцнювати економіку, обороноздатність і політичні можливості української держави.

Україна повинна виявляти солідарність із народами, що виборюють собі свободу, незалежність і державність, незважаючи на те, що їх національно-визвольна боротьба тотально ототожнена з тероризмом тими країнами, які самі стали на шлях політичного бандитизму.

Безвізовий в’їзд до якомога більшої країн світу.

Офіційне працевлаштування громадян України в країнах Європейського Союзу, США та Канади.

Завершення демаркації та делімітації кордонів України, їх захист.

Україна повинна стати лідером у Балтійсько-Чорноморському регіоні.

Асоціація з ЄС на вигідних для України умовах. Україна до свого економічного зміцнення не повинна вступати до Євросоюзу.

Розвиток рівноправних відносин з Росією на засадах міжнародного права.

Домагатися від Російської Федерації виплати грошових відшкодувань особам, а в разі їх смерті – родинам за підневільну рабську працю українських політв’язнів та репресованих або знищених російським імперським режимом.

Вимагати від Росії та інших країн, де компактно проживають українці, паритетного розвитку української мови, національних освітніх, культурних та інформаційних програм.

Взаємовигідна співпраця з Китаєм, США та арабськими країнами.

Позаблоковий статус.

  1. Підготовка та прийняття нової Конституції України.

Внести зміни до Конституції для узаконення української національної ідеї-мети – створення української національної держави й утвердження системи національного народовладдя.

Привести законодавство України у відповідність із українською національною ідеєю.

Підвищити статус громадянина України та ввести механізм позбавлення громадянства.

Забезпечити обов’язкове функціонування української мови як державної та її безперешкодне використання як засобу спілкування та інформаційного забезпечення на всіх рівнях державного і суспільного життя.

  1. Збереження соборності та духовності України.

Захистити національний культурний простір від деструктивного впливу чужорідної, низькопробної антикультури, яка відбирає сили і дезорієнтує народ, особливо молодь.

Глобальний захист територіальної цілісності України на всіх рівнях та усіма можливими засобами.

Боротьба із ксенофобією, расизмом та антисемітизмом.

Негайно припинити національну дискримінацію українців у всіх сферах суспільного життя.

Припинити русифікацію національних меншин в Україні.

Українські громадяни будь-якого походження є рівноправними членами громади і рівною мірою відповідальні за долю нашої країни.

Випрацювати, узаконити і передбачити належне фінансування державної програми мовно-культурного збереження національних меншин.

Об’єднання усіх громадян нашої країни, незалежно від віросповідання, мови спілкування та політичних поглядів, довкола ідеї створення нової, заможної, сильної та самодостатньої України як національної держави!

Всього по 94 округу зареєстровно 13 кандидатів.