24/12/2014

333 -Років... дофіга тому мене в ній (школі) називали "щирим" і тд.

"Бандерівець" був не в ходу.

"Фашистами" були нормальні і дуже ровні пацани.

Зараз, по ходу, всі там щирі.

І це cool.

:::

Сьогодні тисячі наших братів стоять на захисті цілісності Батьківщини. Не зважаючи ні на що, ризикуючи своїм життям вони стоять під обстрілами «градів» та під прицілом снайперів. Та кожен з них точно знає, що за його життя моляться мільйони українців. Жоден з нас не може стояти осторонь, і наші діти – не виняток. Маленькі українці завжди беруть активну участь в різноманітних акціях. Так, з 8 по 15 грудня в НВК №5 учні приєдналися до плетіння маскувальних сіток для АТО. Завдяки вчителям трудового навчання в коридорах школи з'явились каркаси для майбутніх сіток, і з кожним днем звичайні рибальські сіті перетворювалися на маскувальні, учні вправно вплітали все більше і більше стрічок білого кольору, знаючи, що ця робота може врятувати чиєсь життя.

Завдяки активності дітей, батьків та вчителів, що передавали білі простирадла, було зв'язано 6 маскувальних сіток. Всі вони були передані обухівським волонтерам, що допомагають нашим бійцям в АТО.

Водночас, НВК приєднався до акції «Подаруй солдату крила», що була розпочата Правим Сектором Обухівського району. В її рамках було оголошено конкурс малюнків серед учнів загальноосвітніх закладів 1-11 класів.

Відповідно до поданої тематики діти приносили малюнки, на яких було зображено різдвяні народні обряди українського народу, біблійні сюжети, різдвяний дух та любов до Батьківщини.

Після закінчення акції малюнки-обереги будуть відправлені бійцям на Схід, а переможці конкурсу малюнків отримають цінні подарунки.

Управління освіти виконкому міськради