Красне: теракт чи "просто" замах на умисне вбивство?

25/12/2014

PM419image004Вчора (21 грудня, прим. ред)  о 8-й годині ранку, до чергової частини Обухівського районного відділу міліції, надійшло повідомлення від непрацюючого 36-річного мешканця села Красне про те, що на подвір’ї сталося загорання його автомобіля «Славута».

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної лабораторії та співробітники служби порятунку. Як з’ясувалося, автівка, яка була обладнана  газобалонною установкою, вибухнула та загорілася від дії невідомого саморобного пристрою. На місці події правоохоронці вилучили металеві залишки вибухового пристрою для проведення відповідних експертиз. Потерпілих немає.

За даним фактом слідчим відділом Обухівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років позбавленні волі.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події, проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння замаху на вбивство. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області