Як воювати з місцевими жлобами: майстер-клас від жителів м. Українки

15/02/2015

2Не так давно ми вже присвячували цій душевній темі свої попередні публікації.

Нагадаємо - вони стосувалися більш ніж очевидної  проблеми правил паркування обухівського панства, зокрема, біля поважних будівель місцевої влади та громадських служб.

Але, панство чомусь вперто хоче називатися жлобами, і як виявилося, ця хвороба не є територіально обмеженою. В сусідньому містечку Українка зараження жлобством теж сягає неймовірних розмірів, але місцеві захисники порядку і за сумісництвом просто жителі свого міста вирішили цю проблему по-своєму.

Ось що розповів нам свідок цих буремних подій.

3

Одного суботнього базарного ранку, коли любителі агрошопінгу, заполонивши тротуари і всі вільні місця довкруж, таким чином, що територія стала схожою на велетенську шахівницю з безладно виставленими впритул автомобілями, просто почали зривати номерні знаки і викидати в невідомому напрямку, куди полетить.

Спочатку декілька жінок, що стали свідками вендетти, перелякано спостерігали за месниками, напевно ідентифікуючи їх з місцевою шпаною, але коли народні месники все пояснили глядачам, то враз вже декілька жіночок люб'язно погодилися показати горе-паркувальників, щоб і їх не оминула справедлива кара.

Будемо сподіватися, що жлоби прозріють і зрозуміють, що відсутність їхніх номерів на машинах має бути натяком їхньої небажаної присутності на тротуарах. А їхні сусіди з Обухова візьмуть на замітку. Адже народна традиція штука серйозна і вкорінюється швидко.

4