Обухів і ватажки донецьких терористів: короткий екскурс в історію

14/08/2015

530396Про одного з них ми колись згадували у замітці Голова “ДНР” обіцяв обухівцям маршрутки до Василькова (?) і вивіз сміття

Освіжімо пам'ять. На моїй їх було три. Щоправда, третього знайти не можу. Можливо, плутаюся у свідченнях.

По суті. 15 грудня 2013 року, повторні вибори.

Майбутню терористичну організацію "ДНР" (варіант - анклав)  представляють одночасно 2 клієнти:

764607

1. Пушилін Денис Володимирович.

Народився 9 травня 1981 року в місті Макіївка Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, член Політичної партії "Ми Маємо Мету", проживає в місті Макіївка Донецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Ми Маємо Мету".

img183411415104499

2. Савенко Андрій Анатолійович.

Народився 28 липня 1969 року в селі Шепілівка Лисичанського району Луганської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер Міністерства оборони України, член Партії "РОДИНА", проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Партія "РОДИНА".

Їх результати:

Пушилін - 0, 08% - 77 голосів.

Савенко - 0, 03 - 35 голосів.

Вкупі пацани набрали трохи більше 100 голосів по округу, в цілому. Цікаво було б перекинутися коментарем з тими, хто тоді голосував за них: мотиви і тд.

Зараз.

Пуши́лін Дени́с Володи́мирович (9 травня 1981, Макіївка, СРСР) — український терорист, зрадник Батьківщини, один із лідерів організації «Донецька народна республіка», яка веде терористичну діяльністьна Сході України. Організатор проросійських мітингів в Донецьку в квітні 2014 року, заступник самопроголошеного губернатора Донеччини Павла Губарєва, самопроголошений спікер Донецької народної республіки. 18 липня, після втечі до Москви, зробив заяву про відставку.

З останнього (вибірково, без ранжування Google):

більше (практично все) можна прочитати за тегом "Пушилін".

ПС. Не СЕОшник, втім, очевидно, що російські пропагандистські неЗМІ індексують цю дрянь ліпше за вітчизняні. Ми, до прикладу, використовуємо виключно толератні, ліберальні і незаангажовані визначення на кшталт "терорист". До бойовика Пушиліну  з його жіночим сопрано далеко. Але, на кічі, певен, допоможе.

Савенко Андрій Анатолійович. Колишній український спецназівець, депутат Одеської облради від українофобної партії "Родіна". Як відомо, її лідер тов. Марков створив з Азіровим і Олійником щось на кштал "уряду в екзилі". Самого Маркова заарештовано в Італії. Видадуть чи ні - вот в чем вопрос. Савченко ж воюює за "дир". На його совісті - обстріл катерів біля Маріуполя. Тоді в результаті терористичної атаки постраждади його земляки з Одеси.

«Одесский депутат Савенко организовывает теракты и ездит за «зарплатой» в Москву», - боевик «Филя»

В одном из главарей донецких террористов опознали депутата Одесского облсовета

Депутат Одесского облсовета взял на себя ответственность за обстрел украинских погранкатеров в Азовском море

«Свата» хотят выгнать из облсовета

Депутат Одесского облсовета взорвал мирного жителя? Погиб и майор из Одессы