Обухівська церква Московського патріархату нагородила місцевого бізнесмена

27/01/2016

P1060717

Колись ці пацанчики (з Антени) переконували мою знайому перехрестити дитину на "канонічну". Мовляв, в протилежному разі не благословлять на операцію. Це так, для роздумів. І да - "русский мир" він різний. За формою. Зміст у нього той самий.

***

Свято-Хресто-Воздвиженська Церква (Українська Православна Церква Київська Митрополія Обухівське благочиння) в лиці свого предстоятеля протоієрея Андрія Брега нагородила обухівського бізнесмена і громадського діяча, керівника ГО «НАРОДНА РАДА ОБУХОВА», екс-кандидата на посаду мера Обухова І. Лавренюка.

Про це повідомила прес-служба ГО.

 - Традиційно в святкові церковні дні Українська Православна церква відзначає благодійників, меценатів, людей, що мають найбільші заслуги в розбудові духовності. Саме на рідвяно-новорічні свята два благодійники і меценати, просто небайдужі люди, які є співзасновниками ГО «НАРОДНА РАДА ОБУХОВА», Ігор Лавренюк та Василь Скарлат отримали з рук настоятеля Обухівського Свято-Хресто-Воздвиженської храму (Антенне поле), благочинного Обухівського благочиння протиієрея Андрія Бреги Ордени святого апостола Андрія Первозваного - одну з найвищих церковних нагород, - розповіли активісти.

oldtown