Патрульні знову стріляли по колесам. Цього разу на Обухівщині

01/03/2016

12718390_1680391602229367_5008814760041782394_n

В 90-х кожен нормальний пацан проходив три моменти соціалізації: перша цигарка, перше алкогольне отруєння, перша втеча на батькових "Жигулях" від міліції. Знайомий, син міліцейської шишки з Обухова в сезон чи не щотижня писав бабусі в Душанбе з проханням вислати "сотку". Причина - змішана система патрулювання доріг. Не всі ДАІшники на Обухівщині були місцевими. Кагарлицьким, пр, наші ранги ставали по цимбалам. Так і жив - заробив, випив, сів, перевищив, догнали, віддав (права), заробив, забрав (права).

***

Київські патрульні з пострілами затримали п’яного водія.

Про це повідомила Патрульна поліція України.

Правоохоронці розровіли, що "вранці патруль на вул. Саперно-Слобідській помітив чорний Honda Civic, що стояв під шляхопроводом, порушуючи ПДР".

 - Постукали у вікно. З машини вийшов чоловік, який ледь стояв на ногах з дуже помітними ознаками сп'яніння. Усвідомивши, що це поліцейські, стрибнув за кермо та почав утікати, безліч разів створюючи своєю манерою їзди загрозу життю іншим учасникам руху. Неодноразово наказували зупинитися. В селі Старі Безрадичі екіпаж патрульних зігнав Honda з дороги в багнюку. На законні вимоги поліцейських не реагував. Натомість створював загрозу життю патрульним, які стояли поруч. Лише після того, як поліцейський прострелив два лівих колеса, машина зупинилася, однак водій зачинився всередині й не виходив. Для затримання агресивного водія розбили бокове скло, - відзначили вони.

На затриманого склали адмінпротоколи за ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку), ст. 130 ч. 2 (водіння у стані сп'яніння вдруге за рік), ст. 185 (злісна непокора), винесли постанову за стоянку з порушенням ПДР та непред’явлення документів ст. 126 ч.1.

На доважок - патрульні подали на чоловіка заяву в управління поліції за опір правоохоронцям. На місці пригоди працюють слідчі.